W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National » ASC CORONA BRASOV-HCM ROMAN 26-21. Corona Brașov câștigă duelul românesc din Cupa EHF

ASC CORONA BRASOV-HCM ROMAN 26-21. Corona Brașov câștigă duelul românesc din Cupa EHF

dsc_0298ASC Corona Brașov învinge  echipa HCM Roman în această după-amiază, după un meci dominat în întregime. Cu scorul  general 47-43, echipa din Brașov câștigă duelul românesc din cadrul turneului internațional, reușind accederea în sferturile de finală a Cupei EHF.
 
Debutul meciului a fost presărat cu multe greșeli de ambele părți, primul gol al meciului  aparținând Coronei Brașov abia în minuul 3. Din acel moment  Corona s-a instalat la conducerea meciului până la fluierul final. Primul time-out, cerut de Florentin Pera în minutul 9, a reușit să ajute echipa din Roman să reducă din diferență. Însă la scurt timp antrenorul Brașovului a intervenit și el cu un time-out, în urma căruia Brașovul a mărit din nou diferența la 5  goluri, scorul la pauză fiind 13-8.
 
În prima repriză s-au remarcat cei doi portari, Denisa Dedu și Tereza Tamaș Pîslaru, dar și apărarea Brașovului, mult mai compactă și mobilă, care a reușit să pună probleme mari jucătoarelor din Roman. În schimb apărarea Romanului a suferit în zona centrală, în special, multe acțiuni ale Brașovului finalizându-se prin pătrunderi.
 
În debutul reprizei secunde, Brașovul a rămas în dublă inferioritate pentru 20 de secunde – Adriana Țăcălie primind cartonaș roșu pentru 3 eliminări de 2 minute, însă și în aceste condiții a reușit să-și mențină superioritatea.  Începând cu minutul 45 echipa din Roman a început să-și îmbunătățească atacul, cu  Irina Glibko în prim plan, însa doar pentru scurt timp. Brașovul și-a demonstrat din nou forma bună și a reușit să se distanțeze la 5 goluri, ecart menținut până la finalul meciului, stabilind scorul final 26-21.
 
Se poate spune că o dată cu acest meci, Brașovul și-a regăsit una din cele mai bune linii de 9 m, Zamfir – Pricopi – Cartaș, care împreună au marcat 20 de goluri, Carmen Cartaș ramarcându-se și prin multe pase decisive. De asemenea, de menționat  prestația bună a cuplului de arbitrii din Ungaria, care a gestionat bine partida, nepermițând duritățile, drept dovada fiind chiar numărul mare de eliminări.
 
ASC Corona Brașov – HCM Roman 26-21 (13-8)
 
ASC Corona Brașov: Mîrcă, Dedu, Roșca (portari), Zamfir 11 goluri, Pricopi 5, Chiper 4, Cartaș 4, Hotea 2, Dincă, Bondar, Marcu, Crețu, Neagu, Țăcălie, Berbece, Rațiu
 
HCM Roman: Polocoșer, Tymoshenkova, Pîslaru (portari), Glibko 9 goluri, Toskovic 4, Druțu 3, Iuganu 2, Agrigoroaie 2, Chitacu 1, Vartic, Cărămălău, Cîlici, Ciobanu, Dincu, Gherman
 
 Aruncări de la 7m: 5/3, respectiv 2/2
Eliminări: Dincă, Țăcălie (3), Hotea, Zamfir, respectiv Iuganu, Druțu (2), Stoleru, Agrigoroaie, Toskovic, Gherman
Cartonaș roșu: Țăcălie (trei eliminări)
 
(sursă casetă tehnică: Handbal Volei – handbalvolei.ro)

 

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org