W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Atletism, Bacau, Locale » Atletism-Pentatlon: Georgiana Anitei, vicecampioana nationala la junioare 3

Atletism-Pentatlon: Georgiana Anitei, vicecampioana nationala la junioare 3

Georgiana Anitei La Campionatele Nationala de probe combinate, Georgiana Anitei a obtinut sambata, medalia de argint la junioare 3, cu un total de 2800 puncte, cu 14 mai putine decat campioana din acest an, in conditiile in care sportiva nu a reusit sa puncteze in proba de lungime, avand anulate toate cele 3 incercari.

Georgiana Anitei a reusit inca o performanta notabila la Campionatele Nationale de probe combinate Indoor desfaurate in acest an la Bucuresti, terminand pe locul secund in competitia rezervata junioarelor 3.

Sportiva bacauanca a evoluat in competitia rezervata junioarelor 2-3 (1997-200), cu performante foarte bune in primele 3 probe ale zilei. Cu locul 1 la inaltime, 1.69 m, un loc 2 la greutate, 10.03 m si un loc 3 la 60 metri garduri, Georgiana era pe primul loc in clasamentul junioarelor 2-3, cu un total de 2235 puncte acumulate. In cea de-a doua sesiune, bacauanca a avut rezulatete mai slabe la ultimele doua probe. La lungime, unde detine cel mai bun rezultat mondial in 2014 la junioare 2, cu 6.14 m. Georgiana nu a reusit sa puncteze in clasament, avand toate cele 3 sarituri anulate. In ultima proba a zilei, Georgiana a obtinut locul 6 la proba de 800 metri, terminand competitia pe locul 2 la junioare 3, cu un total de 2800 puncte, cu 14 mai putin decat campioana acestei editii, si pe locul 6 in clasamentul junioarelor 2.

“A obtinut medalia de argint, practic, din 4 probe. A reusit 3 recorduri personale, mult imbunatatite, la 60 m garduri, inaltime si la greutate. Daca nu rata la lungime reusea record national la junioare 2 si 3. Pentru Georgiana urmeaza, peste doua saptamani, finala Campionatului National la junioare 1, tot in Bucuresti. Inca nu m-am decis la ce probe va concura, dar sigur va fi prezenta la lungime si triplusalt” ne-a declarat antrenorul Cristi Nemteanu.

Iata rezultatele Georgianei la pentatlon rezervat junioarelor 2-3:

60 m. garduri – 9.23 sec;

Inaltime – 1.69 m;

Greutate 3 kg – 10.03 m;

Lungime – rezultat necontorizat dupa ce a avut 3 incercari gresite;

800 m – 2:40.60 min

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org