W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, International, National » Au pierdut in ultima secunda: Romania-Suedia 24-25 (9-8)

Au pierdut in ultima secunda: Romania-Suedia 24-25 (9-8)

romania suedia handdbal masculin Nationala Romaniei de handbal masculin a pierdut in prima mansa din barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar, golul victoriei pentru suedezi fiind reusit la ultima faza a jocului, de Fredrik Raahauge Petersen, din aruncare de la 7 metri.

In sala Dinamo Bucuresti s-a disputat prima mansa din dubla cu Suedia, antrenorul Christian Gaudin fiind la debutul pe banca Romaniei intr-un meci oficial. Prima repriza a fost saraca in goluri, cu doar 5 goluri marcate in primele 10 minute de joc.

Cu Mihai Catalin Popescu si Mattias Andersson inspirati in dese randuri la cele doua porti, tabela de marcaj arata doar 9-8 pentru Romania, dupa primele 30 de minute de joc. La 8 minute de la reluare, tricolorii se distanteaza la 3 goluri , 14-11, dar vicecampioana olimpica de la Londra a recuperat diferenta trecand si la conducere spre finalul partidei.

Tricolorii egaleaza cu 30 secunde ramase din joc prin Marius Sadoveac, dar extrema Johan Jakobsson scoate un 7 metri decisiv pentru oaspeti. Popescu nu poate apara aruncarea lui Petersen, iar suedezii obtin victoria la limita, 25-24.

Returul va avea loc in Suedia duminica viitoare, 15 iunie, iar tricolorii au nevoie de o victorie la doua goluri diferenta pentru calificarea la Mondialul din Qatar.

Romania: Mihai Catalin Popescu, Ionut Ciobanu – Florin Acatrinei, Mihai Asoltanei, Andrei Mihalcea (2 goluri), Valentin Ghionea (8), Marius Sadoveac (5), Dragos Iancu (2), Cristian Fenici (1), Marius Novanc, Ionut Rotaru (1), Alexandru Csepreghi (2), Albert Cristescu (1), George Buricea (1), Bogdan Criciotoiu (1), Sandru Ciprian. Antrenori: Christian Gaudin si Rares Fortuneanu;

Foto: Captura foto Digi Sport 1

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org