W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Bacau, Baschet, Locale » Baschet masculin Under 16: CSS Bacau – CSS Viitorul Cluj 87-71

Baschet masculin Under 16: CSS Bacau – CSS Viitorul Cluj 87-71

css bacau baschet masculin under 16 CSS Bacau a inregistrat cea de-a treia victorie in grupa 6 de calificare a Campioantului National de baschet masculin, Under 16. 

Daca in partida tur, bacauanii au castigat jocul cu 20-0 pentru ca formatia clujeana nu avea vizele medicale pe legitimatiile de joc, echipa bacauana a trebuit sa castige pe teren partida retur disputata duminica in sala de sport din incinta Colegiului “Vasile Alecsandri”.

Dupa un prim sfert echilibrat, 22-20, bacauanii s-au desprins in cel de-al doilea sfert, adjudecat cu 20-13. Diferentea s-a marit in repriza secunda, bacauanii avand un sfarsit linistit de meci, incheiat cu un cos spectaculos de 3 puncte, reusit de Victor Olaru la ultima actiune de joc.

De mentionat pofta de joc a elevilor antrenati de Sorin Butnaru, bacauanii fiind atenti in special in faza de aparare.

“Toata echipa a muncit foarte mult pentru aceasta victorie. Am avut mici neintelegeri intre noi, dar am trecut repede peste ele si ne-am concentrat inapoi la joc. Trebuie sa recunosc ca de mult nu am mai avut un meci atat de bun ca echipa si pentru asta ii felicit pe baieti” ne-a declarat Victor Olaru (foto).

Bacauanii au 3 victorii in 3 partide in aceasta grupa si mai au doar un singur joc de disputat, pe 14 decembrie, in deplasare la formatia CS Triumph Radauti.

CSS Bacau – CSS Viitorul Cluj   87-71 (22-20, 20-13, 28-21, 17-17)

CSS Bacau: Aionesei Emanuel, Olaru Victor, Pahontu Rares, Lupu Alexandru, Solomon Alexandru, Paun Eduard, Gartu Stefan, Filip Vlad, Solak Ahmet, Visan George, Tancau Egidiu, Nistor Andrei. Antrenor principal : Sorin Butnaru.

 

Etichete:, ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org