W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, Tenis » BNP Paribas Open, Indian Wells: Monica Niculescu a fost invinsa de numarul 1 mondial

BNP Paribas Open, Indian Wells: Monica Niculescu a fost invinsa de numarul 1 mondial

serena williams indian wells Monica Niculescu a fost invinsa de numarul 1 mondial, Serena Williams, dupa o prestatie onorabila, pierzand in ambele seturi cu 5-7.

Pentru Serena Williams a fost o revenire dupa 14 ani de absenta la Indian Wells, fiind contestata de public de calificarea in finala din 2001, cand sora sa, Venus Williams, a abandonat in meciul direct in semifinalele competitiei.

Desi a spus ca nu va mai reveni in turneul de la Indian Wells, numarul 1 mondial a jucat vineri seara (sambata dimineata in Romania) partida cu Monica Niculescu, numarul 68 mondial, in turul 2 al competitiei.

Monica a avut un inceput bun de meci, a condus cu 2-0, dand o replica puternica si in ghemul 3, castigat totusi de americanca, dupa 7 situatii de egalitate. Monica a servit si pentru set, dar inca o data americanca a revenit, adjudecand-usi urmatoarele 3 jocuri.

Dupa ce a pierdut cu 7-5 in primul set, romanca nu a cedat totusi lupta, dand din nou o replica puternica Serenei. Totusi, americanca si-a aratat inca o data experienta si a inchis meciul dupa doua ore si 4 minute de joc, castigand si cel de-al doilea set tot cu 7-5,

Pentru prezenta in turul 2, Monica Niculescu va primi un cec in valoare de 17.100 de dolari si 35 de puncte in clasamentul WTA.

 

Etichete:, , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org