W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, National, Tenis » BRD Bucharest Open: Halep-Niculescu 6-2, 4-6, 6-1 si Simona Halep o va intalni in finala pe Roberta Vinci

BRD Bucharest Open: Halep-Niculescu 6-2, 4-6, 6-1 si Simona Halep o va intalni in finala pe Roberta Vinci

simona halep Simona Halep a castigat in set decisiv semifinala cu Monica Niculescu si o va intalni in finala pe italianca Roberta Vinci, cap de serie numarul 2 la BRD Bucharest Open.

Simona a fost constanta in primul set din semifinala cu Monica Niculescu, reusind sa castige cu 6-2 si datorita unui serviciu mult mai eficient.

Se parea ca va fi o semifinala scurta, Simona conducand cu 3-1, avand si minge de break penbtru 4-1. Totusi Monica revine, este mai constanta pe propriul serviciu si reuseste break-ul si implicit egalarea la 3, dupa doua ghemuri mai  lungi. Si ghemul 7 a fost unul disputat, Monica avand doua mingi de break, dar de fiecare data Simona a egalat cu un as. Monica nu renunta, este mia agresiva si reuseste break-ul, castigand apoi si pe propriul serviciu. Simona a redus din diferenta ghemul urmator si sa parea ca poate egala pe serviciul Monicai, avand 3 mingi de break. Iarasi numarul 68 mondial (inaintea acestui turneu) reuseste sa revina si egaleaza la seturi la prima minge de ghem avuta. Acesta a fost primul set pierdut de Simona la BRD Bucharest Open.

Decisivul a inceput echilibrat, cu o minge de break a Monicai pe serviciul Simonei, insa numarul 3 mondial revine si castiga primul ghem din setul 3. Monica Niculescu a riscat mai mult in decisiv, gresind si mai mult, in timp ce Simona si-a facut jocul obisnuit de atac. Numarul 3 mondial s-a distanta la 4-0, moment in care Monica reuseste breakul. A fost si singurul ghem castigat, Simona reusind sa se impuna in decisv cu 6-1, dupa un joc de doua ore, placut ochiului, cu multe actiuni spectaculoase.

Pentru calificarea in semifinale, Monica Niculescu va primi un cec in valoare de 11.300 de dolari si 110 WTA.

Simona Halep o va intalni in finala pe Roberta Vinci (numarul 24 mondial), italianca trecand in semifinale de slovaca Kristina Kucova (168 WTA) in doua seturi: 6-1, 6-3.

 Foto: Smile Productions (Silviu Pavel/Dragos Toader)

 

Etichete:, , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org