W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Baschet, International » C.M. baschet masculin, Spania 2014: Franta – Serbia 85-90

C.M. baschet masculin, Spania 2014: Franta – Serbia 85-90

franta serbia cm baschet masculin Nationala Serbiei a trecut, vineri seara, de reprezentativa Frantei, in cea de-a doua semifinala a Campionatului Mondial de baschet masculin, si va intalni Statele Unite in marea finala de la Madrid. 

Dupa ce a eliminat in mod surprinzator Spania, Franta pornea ca favorita in partida cu serbia, o echipa luptatoare si cu un joc mult diferita fata de faza grupelor.

Sarbii s-au impus in primul sfert cu 21-15, avantajul crescand la 30-19 si 39-25 in cel de-al doilea sfert. Dupa primele 20 de minute de joc, sarbii conduceau cu 46-32, in special datorita unui joc ofensiv eficient combinat cu o aparare compacta. In repriza secunda, francezii se apara mai bine, dar lucrurile aveau sa se schimbe radical in ultimul sfert, sarbii pierzand mult din avantaj, 63-57,  72-66. Pe finalul intalnirii cele doua echipe au excelat in ofensiva, sarbii reusind sa-si pastreze calmul in ultimul minut cand diferenta era doar de 3 puncte. Sarbii isi pastreaza calmul in atac si castiga partida cu 90-85, o victorie pentru finala Campionatului Mondial de baschet masculin. Francezii s-au bazat in ofensiva pe Nicolas Batum, care a reusit 35 de puncte, nefiind de ajuns pentru jocul in echipa facut de Serbia, echipa ce a avut 6 jucatori cu minimum 10 puncte.

Adara, dupa o prestatie slaba in grupe, unde au terminat pe locul 4, Serbia s-a remarcat in meciurile eliminatorii, reusind prezenta in ultimul act al competitiei, acolo unde va intalni un adversar de cu totul alt calibru, echipa Statelor Unite antrenata de marele antrenor Mike Krzyzewski.

 

Etichete:, , , , ,

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org