W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Bacau, Inot, Locale, National » Campionatele Nationale de Inot seniori si juniori, Bacau 2014. Rezultatele din prima zi a competitiei

Campionatele Nationale de Inot seniori si juniori, Bacau 2014. Rezultatele din prima zi a competitiei

campionatul national de inot seniori si juniori bacau 2014 Miercuri, 2 aprilie, a fost prima zi a campionatelor nationale de inot seniori si juniori ce se desfasoara in perioada 2-6 aprilie la Bazinul Olimpic Bacau (50 m). S-au disputat doua reuniuni, in prima avand loc calificarile, iar in cea de-a doua finalele programate la seniori si juniori.

Ultimele finale au fost, ca de obicei, cele de stafeta, 4×200 metri liber. La masculin s-a impus Clubul Municipal Brasov, cu timpul de 7:50:20 minute, in timp ce la proba feminina s-a impus Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti cu timpul de 8:48:73 minute.

La juniori, proba de stafeta 4×200 metri a fost dominata de CSA Steaua Bucuresti, care s-a impus atat la masculin, cat si la feminin.

De mentionat si un nou record national, 26:20 secunde, realizat la proba de 50 metri spate masculin, de catre Glinta Robert Andrei, de la clubul CSM Pitesti. Vechiul record apartinea tot lui Glinta, 26:26 secunde, realizat in acest an, pe 9 martie in concursul de la Sarcelles.

Iata rezultatele complete (in format electronic) realizate in prima zi a competitiei:

REZULTATE Ziua 1 OPEN + JUNIORI

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org