W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, International, National » Capat de drum: Polonia – Romania 31-29.

Capat de drum: Polonia – Romania 31-29.

romania polonia 29-31  Nationala Romaniei de handbal feminin a pierdut duminica seara in fata Poloniei, in optimile Campionatului Mondial din Serbia, dupa ce tricolorele au avut un avantaj de 4 goluri la jumatatea reprizei secunde.

In primele 10 minute, scorul a fost strans, apoi elevele antrenate de Gheorghe Tadici au trecut la conducere si au avut la pauza un avantaj de 4 goluri, 17-13.

Atacul a functionat si in prima parte a reprizei secunde, Romania a condus cu 26-22 si Paula Ungureanu apara o aruncare de la 7 metri. Insa polonezele nu au cedat si au reintrat in joc, datorita unei aparari aglomerate, ce nu a permis patrunderi in zona de 7 metri.

Fara solutii in atac si cu greseli neprovocate de adversar,  Romania a pierdut avantajul pe tabela, polonezele marcand de 7 ori consecutiv. Finalul a apartinut tot formatiei antrenate de danezul Kim Rasmussen si polonezele se impun dupa o revenire spectaculoasa in ultimele 10 minute de joc.

De remarcat pofta de gol de care au dat dovada polonezele Alina Wojtas (9), Kinga Grzyb (7), Patrycja Kulwinska (6), facand insuficient efortul depus de Cristina Neagua, aceasta reusind sa marcheze 10 goluri.

Polonezele intalnesc in sferturi Franta, in timp ce tricolorele se vor intoarce acasa, acest Campionat Mondial neavand jocuri programate pentru locurile 9-16.

 Romania: Paula Ungureanu, Talida Tolnai – Aneta Pirvut, Elena Dinca, Crina Pintea, Adriana Nechita (3 goluri), Cristina Neagu (10), Aurelia Bradeanu (6), Adriana Tacalie, Gabriela Perianu, Luciana Marin (1), Valentina Ardean Elisei (4), Georgiana Ciuciulete, Oana Manea (4), Laura Chiper, Eliza Buceschi (1). Antrenor principal: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Florentin Pera.

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org