W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » Conform asteptarilor: Steaua si Stiinta Bacau s-au impus in prima etapa a turneului play-off A2 Est

Conform asteptarilor: Steaua si Stiinta Bacau s-au impus in prima etapa a turneului play-off A2 Est

stiinta bacau masculin volei a2est In prima etapa a turneului play-off de volei masculin in Divizia A2 Est, Steaua si Stiinta Bacau si-au respectat statutul de favorite, ambele echipe impunandu-se cu scorul de 3-0.

Vineri dupa-amiaza, la Sala Sporturilor din Bacau, s-a dat startul primei etape din faza a doua play-off.

Steaua si Suceava s-au intalnit in primul meci al zilei, bucurestenii fiind favoriti chiar daca au pierdut un punct in confruntarea directa din deplasare. Primul set a fost adjudecat clar de stelisti, cu 25-17, dar cel de-al doilea act avea sa fie mult mai echilibrat. Sucevenii au condus cu 18-10, insa formatia bucuresteana revine spectaculos si egaleaza la 21. Echipa din Suceava a avut si o minge de set, dar apoi a gresit serviciul, iar Steaua revine puternic incheind setul cu un as, 26-24. Bucurestenii au dominat si actul 3, incheiat cu 25-18, obtinand astfel o victorie in minimum de seturi.

In cel de-al doilea joc al zilei s-au intalnit Stiinta Bacau si Rapid Bucuresti, locul 1 contra locului 4 la sfarsitul sezonului regulat. Dupa un inceput mai echilibrat de meci, in care oaspetii au condus cu 6-4, bacauanii au revenit puternic si s-au impus fara emotii tot in minimum de seturi: 25-13, 25-10, 25-17.

Maine sunt programate alte doua partide, dupa cum urmeaza:

Steaua Bucuresti – Rapid Bucuresti   ora 15:00 

Stiinta Bacau – CSM Suceava   ora 17:00

 

Etichete:, , , ,

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org