W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National, Reportaje » Costica Buceschi: “Daca mi-am dorit un Final Four la Champions League, acum imi doresc un Final Four la junioare”

Costica Buceschi: “Daca mi-am dorit un Final Four la Champions League, acum imi doresc un Final Four la junioare”

costica-buceschi Costica Buceschi a castigat sezonul trecut Cupa si Campionatul National la handbal feminin cu formatia HCM Baia Mare. La sfarsitul anului 2014, antrenorul si conducerea clubului baimarean nu s-au mai inteles, iar Costica Buceschi a ramas fara angajament. Fostul antrenor al campioanei s-a inteles in aceasta saptamana cu clubul CSM Bucuresti pentru a prelua echipa de divizie si cea de junioare. Desi este cu totul alt nivel, Costica Buceschi nu a refuzat munca “de jos”.

Jurnalsportiv: – Ce v-a determinat sa faceti aceasta alegere?

Costica Buceschi: – Mi s-a oferit un loc de munca la ceea ce vreau sa fac. In primul rand a fost prima echipa care s-a oferit sa stea de vorba cu mine. A fost un lucru pe care l-am putut incepe imediat. Spre deosebire de Liga Nationala, aici am venit inaintea turneului semifinal de junioare 1. Ma voi ocupa in paralel si de echipa de divizie.

Jurnalsportiv: – Ce va propuneti mai exact?

Costica Buceschi: – O conferinta de presa va fi vineri la ora 14:00, cand cei din conducere vor spune ce isi propun. Primul obiectiv pentru mine este sa trecem de turneul semifinal la junioare 1. Incercam sa ajungem la Turneul Final si daca putem sa ne batem la o medalie ar fi extraordinar. Daca mi-am dorit un Final Four la Champions League, acum imi doresc un “Final Four” la junioare (zambeste). Bininteles trebuie sa crestem si cateva jucatoare sa poata juca in viitor in prima divizie.

Jurnalsportiv: – Este cu totul alt ritm fata de fostul post de la Baia Mare…

Costica Buceschi: – Bineinteles, am venit de la Champions League la divizie si la junioare. E alt ritm, dar voi tinta sa obisnuiesc fetele cu ceea ce faceam in Liga Nationala.

Jurnalsportiv: – Nu este putin dificil sa schimbati ritmul?

Costica Buceschi: – Un rol al antrenorului este de a se adepta la ceea ce are. Trebuie sa ma adaptez si sa adaptez antrenamentele, dar voi face multe lucruri pe care le-am facut cu fetele de la HCM Baia Mare. Ma refer la ce-am facut acum 3 ani si ceva, cand am mers prima oara. In functie de cum vor raspunde la solicitarile mele, voi mari ritmul si sper ca in decurs de cateva luni sa se vada si rezultatele. Bineinteles, nu se poate face nimic peste noapte. E mult de munca, dar poate va fi o schimbare in bine atat pentru mine cat si pentru ele.

Jurnalsportiv: – Presupun ca inainte sa luati aceasta decizie v-ati orientat si la structura jucatoarelor?

Costica Buceschi: – Da, in mare parte sunt jucatoare tinere si foarte tinere. Varful de generatie este Bianca Bazaliu, dar pe langa ea putem sa crestem si alte jucatoare. Ne dorim sa formam si anul viitor o echipa puternica la divizie sa jucam de la egal la egal cu echipe care sunt formate din senioare.

Jurnalsportiv: – V-ati mutat in Capitala. Ce diferente sunt intre Baia Mare si Bucuresti?

Costica Buceschi: – Asta va pot spune din experienta mea de acum 7 ani cand am jucat la Steaua. Ardelenii sunt oameni mai linistiti, aici este un ritm mai in viteza. Poate si asta va fi un lucru bun in alegerea pe care am facut-o. Orice schimbare trebuie sa aduca un lucru bun, numai ca trebuie rabdare.

Foto: jurnalsportiv.ro

 

Etichete:, ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org