W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National » Costică Buceschi: “Noi am făcut ca oamenii gospodari, vara sanie şi iarna car”

Costică Buceschi: “Noi am făcut ca oamenii gospodari, vara sanie şi iarna car”

hcm baia mare Formaţia HCM Baia Mare e pe punctul de a realiza un prim transfer de marcă pentru sezonul competiţional 2014-2015, Camilla Herrem fiind prima jucătoare nordică ce va evolua pentru o echipa de handbal feminin din România.

“Cred că indiferent ce jucătoare a adus până acum Oltchimul, acest transfer este cea mai mare lovitură de imagine. E prima jucătoare dintr-o ţară nordică ce vine în Romania şi prima campioana Olimpică. Am stat de vorba cu ea, practic într-o zi, jucătoarea a fost foarte entuziasmată ce vrem noi să facem. E în primele 3 ca valoare din lume pe postul ei. Mai are contract cu echipa ei până în luna mai. Noi am făcut ca oamenii gospodari, vara sanie şi iarna car. Şi cu fetele care au venit in acest sezon, am vorbit în ultimele 6 luni de contract aşa cum prevede regulamentul. Vrem să facem rost de 3-4 jucătoare foarte bune, alături de ce avem noi, eu zic că am putea face o echipă competitivă, capabilă să se bată la semifinalele Champions League. Cel mai important loc unde cred că vom găsi jucătoare este Campionatul Mondial. E bine să iei ce e mai bun acum pe piaţă, nu ce a fost mai bun. O să facem o analiză pe la sfârşitul anului, la ce s-a întâmplat până acum, să facem cât mai pertinentă, să vedem unde şi cum stăm bine,  ca până în februarie să avem lotul deja făcut pentru sezonul următor. Ne dorim în 2 ani de zile, dacă se poate, să ajugem în semifinalele Champions league. Am prins gustul si a început să ne placă” a declarat antrenorul Costica Buceschi pentru jurnalsportiv.ro.

Camilla_Herrem

 

Camilla Herrem, extrema stângă a naţionalei Norvegiei, are un palmares de invidiat. Născută în Sola, Herrem a câştigat de două ori Campionatul European ( 2008 şi 2010), o singură dată Campionatul Mondial (2011) dar şi o ediţie a Jocurilor Olimpice ( 2012), după o finală istorică cu Muntenegru. La Campionatul Mondial din China (2009), unde Norvegia a cucerit medalia de bronz, Herrem a fost declarată cea mai bună extremă stânga a turneului final.

 

 

Etichete:, , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org