W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, Reportaje, Volei » CSS Bacau volei feminin Sperante: Declaratii dupa calificarea la turneul semifinal

CSS Bacau volei feminin Sperante: Declaratii dupa calificarea la turneul semifinal

css bacau volei sperante 2014 Sambata s-a incheiat ultimul turneu de volei la divizia sperante pentru formatia CSS Bacau, elevele antrenate de Traian Snel terminand Seria B pe primul loc, cu 32 de puncte, avand astfel asigurata calificarea la Turneul Semifinal. Jurnalsportiv.ro va prezinta declaratia antrenorului cu privire la acest ultim turneu desfasurat la Ramnicu Sarat, dar si opiniile unor jucatoare din echipa.

Traian Snel (antrenor): “Ne-am obisnuit sa jucam in cel de-al patrulea turneu in aceeasi formula. Primele jocuri nu au fost stralucite desi le-am castigat. Pentru jocul cu Piatra noi am luat niste masuri din punct de vedere tactic. Fetele s-au mobilizat, serviciul a fost foarte bun, la fel si blocajul. Ma bucur ca fetele au respectat ce le-am spus.”

isabela demsa

Isabela Demsa (ridicator, capitan): “In ultimul turneu ne-am descurcat mai bine, avand in vedere ca am castigat si meciul cu Piatra, terminand pe locul 1 aceasta etapa. A existat,bineinteles, un progres. De la fiecare turneu. am castigat mai multa experienta de joc, ne-am mobilizat mai bine. Echipa noastra este destul de echilibrata. Nu pot spune ca ne descurcam mai bine la serviciu, preluare sau atac, incercam pe cat posibil sa ne descurcam la toate aspectele jocului. La turneul semifinal imi doresc ca fetele sa se mobilizeze mai bine ca inainte, sa ne ambitionam si sa ajungem la Turneul Fnal”.

 

sanziana tocila

Sanziana Tocila (ridicator): ” Turneul asta a fost unul foarte bun pentru noi. Am inceput sa comunicam mult mai mult in echipa si sa ne intelegem mult mai bine. Stim ceea ce putem face cand suntem pe teren, ne cunoastem fortele proprii si am arătat ca stim volei in partida cu Piatra Neamt. Noi ne-am încurajat prin strigăte cand am fost la serviciu si atunci cand faceam puncte. Trăim fiecare minge si cred ca asta e bine. Pentru urmatorul turneu, imi doresc locul 1. Trebuie sa facem ceea ce stim si va fi foarte bine”.

 

alexandra covalciuc

Alexandra Covalciuc (secund): “Personal, am avut mari emotii inainte de acest turneu dar in teren ne-am incurajat reciproc si eram hotarate sa castigam jocul decisiv cu Piatra Neamt. Nu ne-am gandit la infrangere.Jocul echipei a fost unul inteligent si bine executat tactic. Ne-am antrenat foarte mult pentru acest turneu si am invatat mult din antrenamentele facute. Toata victoria i-o datoram domnului profesor (Traian Snel)”.

 

 

Etichete:, , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org