W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » CSS Bacau, volei junioare: – “Jocul nostru este simplu si curat”

CSS Bacau, volei junioare: – “Jocul nostru este simplu si curat”

css bacau volei junioare Echipa de volei junioare CSS Bacau a inregistrat duminica cea de-a cincea victorie in campionat, din tot atatea partide disputate. In jocul desfasurat in deplasare, echipa bacauana  a intalnit LPS Unic Piatra Neamt,  cele doua formatii disputand impreuna multe meciuri tensionate si spectaculoase.

Dupa un turneu de pregatire desfasurat la Buzau, bacauancele au avut un nivel ridicat de joc, desi au pierdut un set, din cauza relaxarii. Elevele pregatite de Traian Snel vor termina grupa pe primul loc, indiferent de rezultatul din ultima etapa.

In cele ce urmeaza va prezentam 3 declaratii ale bacauancelor cu pirvire la ultimul joc disputat:

cezara stanciu  Cezara Stanciu (centru): – A fost o victorie muncita, o colaborare a intregii echipe si o bucurie bine meritata. Eforturile insumate ale domnului antrenor, ale tuturor coechipierelor, impreuna cu sustinerea familiei si a prietenilor, au determinat la finalul meciului “cercul victoriei”. A fost un inceput foarte bun de joc al echipei noastre, urmat de o zvacnire a orgoliului gazdei si o finalizare in plin avant. Pe teren orice alta echipa ne este rivala si ne face sa ne ambitionam, dar sportul trebuie sa ramana fair-play si fie ca intotdeauna cel mai buni sa castige.

 

 Madalina IacobitaMadalina Iacobita (fals): – Din punctul meu de vedere, se vede un progres în jocul nostru. Cu siguranta turneul de pregatire de la Buzau si-a spus cuvantul, am consolidat relatiile dintre noi si cred ca suntem într-o continua crestere. Bineinteles ca mai avem multe aspecte de pus la punct, dar per total, jocul nostru este simplu si curat. Sunt extrem de multumita de evolutia noastra de astazi si sper sa mai crestem în joc si in urmatoarele partide. Am luat acest meci ca pe unul de pregatire pentru ce va urma la etapa semifinala.

 

madalina boboc Madalina Boboc (tragator secund): – Mereu a existat o rivalitate intre noi si echipa din Piatra Neamt, iar acest lucru nu este neaparat ceva rau. In anii trecuti am avut multe meciuri spectaculoase cu fetele si, ca de obicei, nici in ultimul meci nu au lipsit fazele de joc lungi urmate de tipete si atmosfera specifica. Meciul a fost unul echilibrat, zic eu, desi in primul set am inceput mai in forta. Dupa un turneu amical, cum a fost cel de la Buzau, de la care tocmai ne-am intors, adevarul e ca vezi terenul un pic altfel. Am avut si greseli, ne-am relaxat, am pierdut un set, dar asta nu ne-a impiedicat sa iesim victorioase la final. Faza aceasta a campionatului a fost mai lejera, ca dovada ca la Buzau am reusit in doua zile sa depasim seturile jucate ofical in campionat in decurs de 3 luni. Chiar si asa noi, ne pregatim de semifinala si ne dorim extrem de mult sa ajungem la Turneul Final.

In ultima etapa din aceasta grupa, CSS Bacau va intalni pe teren propriu formatia CSS Toplita, meciul fiind doar de palmares pentru cele doua echipe.

 

Etichete:, , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org