W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, Tenis » Cu totul alt meci! Simona Halep-Serena Williams 3-6,0-6

Cu totul alt meci! Simona Halep-Serena Williams 3-6,0-6

 simona halep turneul campioanelor Simona Halep nu a mai putut repeta performanta din faza grupelor, pierzand categoric in finala Turneului Campioanelor, Serena Williams practcicand un tenis cu totul diferit fata de intalnirea precedenta.

Dupa victoria din faza grupelor, Simona a reintalnit-o in finala pe numarul 1 mondial, americanca fiind mult mai concentrata fata de meciul din faza grupelor.

Totusi, Simona a inceput promitator partida, conducand cu 2-1 dupa ce a realizat un break pe serviciul americancei. Serena nu s-a pierdut cu firea si a inceput sa atace mult mai agresiv, Simona nereusind sa gaseasca solutii in defensiva. Dupa un prim set castigat cu 6-3 de americanca, Simona nu mai rezista ritmului impus si cedeaza cel de-al doilea set cu 6-0.

De mentionat ardoarea numarului 1 mondial, care a jucat cu totul altceva fata de partida din faza grupelor, aratand multa vointa si multa agresivitate in joc.  Serena Williams ajunge la cea de-a cincea finala castigata in Turneul Campioanelor, fiind la cea de-a treia finala consecutiva castigata.

De remarcat si performanta Simonei, fiind prima romanca ce ajunge in finala Turneului Campioanelor, avand si cel mai bun clasament in ierarhia mondiala la sfarsit de an competitional, locul 3, dupa Serena Williams si Maria Sharapova.

 

Etichete:, , ,

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org