W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » National, Reportaje » Declaratiile celor doi antrenori dupa partida Stiinta Bacau – Medicina Targu Mures

Declaratiile celor doi antrenori dupa partida Stiinta Bacau – Medicina Targu Mures

stiinta bacau medicina tg mures 3-0 Florin Grapa (antrenor Stiinta Bacau): “Am jucat relativ bine. Sper sa-si fi intrat fetele in ritm. Mi-as dori ca toata lumea sa fie conectata la ritm, si rezervele. Fetele au fost conectate la acest meci. Astazi a mers mai bine blocajul si serviciul. Sambata jucam cu Piatra Neamt si luni cu Rapid Bucuresti. Ar fi trebuit sa jucam in decembrie ultima etapa din tur, ei avand miercuri meci la Piatra Neamt, m-au rugat sa jucam acum si am acceptat. Probabil cu Rapid vor evolua toate jucatoarele. Intotdeaquna cand jucam cu Unicul este un derby. O sa vedeti ca Unic va juca, este o echipa bunicica”.

Atanas Petrov (antrenor Medicina Tg. Mures): Echipa mea a fost prea entuziasmata, am facut multe gresli la serviciu ceea ce nu e ceva obisnuit la echipa noastra. Au vrut sa demonstreze foarte mult si astfel au aparut greselile. Bacaul joaca bine aici constant, cu serviciu bun. Noi am facut 6 greseli in primul set apoi 6-7 in cel de-al doilea set. Bacaul este favorita la castigarea campionatului, au una dintre cele mai bune echipe, in acest inceput de an au jucat constant. In Champions League, cred ca pot castiga toate jocurile de acasa dar in deplasare va fi dificil. Cu siguranta in Targu Mures va fi diferit pentru ca acest meci este istorie. si vom arata ca acasa jucam mult mai bine. Daca vom juca fara a face greselile de azi nu va fi usor pentru Bacau.

Etichete:, , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org