W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, International » Doar o formalitate: Australia-Romania 13-32 (7-16)

Doar o formalitate: Australia-Romania 13-32 (7-16)

romania australia campionatul mondial de handbal feminin Nationala Romaniei de handbal feminin a bifat in aceasta seara a doua victorie la Campionatul Mondial din Serbia. Elevele antrenate de Gheorghe Tadici au trecut fara emotii de Australia, echipa alcatuita exclusiv din jucatoare amatoare.

Romancele nu au fortat in aceasta partica, dupa 10 minute de joc tabela arata doar un 5-1 pentru tricolore. Avantajul a tot crescut si Romania a avut la pauza un avantaj de 9 goluri, 16-7. De mentionat faptul ca ultimul gol al reprizei, marcat de australianca Rosalie Boyd, a fost si cel mai spectaculos, o reusita de la jumatatea terenul in ultima secunda de a reprizei profitand si de relaxarea tricolorelor.

Jocul a continuat in acelasi ritm si in repriza secunda, Gheorghe Tadici vazand la lucru jucatoarele care au evoluat mai putin in prima intalnire. Georgiana Ciuciulete a fost desemnata jucatoarea partidei, fiind si cea mai prolifica marcatoare pentru tricolore,  cu 7 goluri din 9 aruncari, fiind urmata de Aneta Pirvut si Eliza Buceschi, cu 6 respectiv 5 goluri marcate.

Maine, Romania intalneste Germania, un joc ce se anunta extrem de echilibrat, cu incepere de la ora 18.00, ora Romaniei.

Romania: Talida Tolnai, Denisa Dedu– Aneta Pirvut ( 5 goluri), Elena Dinca (2), Crina Pintea (2), Adriana Nechita (3), Cristina Neagu, Aurelia Bradeanu, Adriana Tacalie (1), Gabriela Perianu (4), Luciana Marin (2), Valentina Ardean Elisei, Georgiana Ciuciulete (7), Oana Manea, Eliza Buceschi (5). Antrenor principal: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Florentin Pera.

 

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org