W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, National, Volei » Finala Challenge Cup: Trabzon Idman Ocagi-CSM Bucuresti 1-3. Bucurestencele au cucerit primul trofeu european pentru Romania la volei feminin

Finala Challenge Cup: Trabzon Idman Ocagi-CSM Bucuresti 1-3. Bucurestencele au cucerit primul trofeu european pentru Romania la volei feminin

csm bucuresti Duminica dupa-amiaza, CSM Bucuresti a disputat in deplasare partida retur a finalei Challenge Cup la volei feminin, “tigroaicele” cucerind trofeul dupa ce s-au impus cu 3-1 la seturi.

In tur a fost 3-1 pentru CSM, care avea nevoie de doua seturi adjudecate in deplasare pentru a cuceri trofeul.

A fost un inceput bun de joc, bucurestencele conducand cu 7-2 in primul set. Totusi, echipa turca si-a revenit rapid, gratie si serviciilor bune a bulgaroaicei Kremena Kamenova. Gazdele au condus cu 8-7 si 16-12, insa echipa bucuresteana a revenit puternic egaland la 16. S-a mers cap la cap pana la scorul de 23-23, apoi “tigroaicele” reusesc doua blocaje consecutive prin Georgiana Fales si Jasna Majstorovic, inchizand actul cu 25-23.

Oaspetele au inceput in forta si setul secund, conducand cu 8-5, 14-6 si 16-9, avand un joc precis, luptand pentru fiecare minge si fiind net superioare la capitolul blocaj. Gazdele s-au pierdut total pe sfarsit de set, iar CSM Bucuresti se impune in actul secund cu 25-13. A fost setul care a asigurat adjudecarea trofeului Challenge Cup, un set castigat de o maniera categorica in fata unei echipe cu un buget net superior.

Setul 3 a fost adjudecat de gazde, dar “tigroaicele” cuceresc trofeul in stil mare, reusind si victoria, dupa ce s-au impus in setul 4 cu 25-20.

Este o premiera pentru un club din Romania la volei feminin, echipa bucuresteana fiind prima care cucereste un trofeu international.

Trabzon Idman Ocagi-CSM Bucuresti 1-3 (23-25, 13-25, 25-20, 20-25)

CSM Bucuresti: Roxana Bacsis, Diana Tataru, Mihaela Ozun, Jasna Majstorovic, Adina Rosca, Giulia Pincerato, Diana Carbuneanu, Georgiana Fales, Mariya Karakasheva, Laura Pihlajamaki, Jole Ruzzini, Tamara Susic. Antrenor principal: Francois Salvagni.

Felicitari CSM Bucuresti!

 

Etichete:, , ,

Leave a Reply

© 2019 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org