W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, Tenis » Finala Shenzhen Open: Halep-Bacsinszky 6-2,6-2. Primul trofeu pentru Simona in 2015!

Finala Shenzhen Open: Halep-Bacsinszky 6-2,6-2. Primul trofeu pentru Simona in 2015!

simona halep shenzhen open Simona Halep a obtinut primul trofeu in anul 2015, dupa ce a invins-o in finala pe elvetianca Timea Bacsinszky, cu un dublu 6-2.

Simona si-a respectat statutuld e prima favorita la castigarea trofeului, avand un inceput bun de meci in finala contra numarului 47 mondial. Romanca a condus cu 2-0, elvetianca a reusit sa castige un ghem pe propriul serviciu, dupa care Simona s-a distantat la 5-1. Elvetianca mai castiga un ghem pe propriul serviciu, dar Simona isi adjudeca primul set cu 6-2.

Elvetianca lupa in setul secund, conduce cu 2-1 la ghemuri, dar Simona revine in forta castigand urmatoarele 5 ghemuri si castigand setul tot cu 6-2.

A fost o prima finala pentru Simona in anul 2015, o finala jucata cu pofta si incredere de numarul 3 mondial, care a dominat la toate aspectele jocului. Pentru reusita la acest turneu Simona va primi un cec in valoare de 111,163 de dolari si 280 de puncte in clasamentul WTA.

Sursa foto: shenzhenopentennis.com

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org