W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National » Florentin Pera: “Trebuie sa ramanem echilibrati dupa aceasta victorie”

Florentin Pera: “Trebuie sa ramanem echilibrati dupa aceasta victorie”

Florentin Pera Dupa victoria obtinuta in fata echipei din Zalau, antrenorul formatiei HCM Roman, Florentin Pera s-a declarat multumit de daruirea jucatoarelor si anunta ca urmeaza un meci dificl contra echipei Corona Brasov:

“Consider ca am o obtinut o victorie muncita si foarte importanta pentru echipa noastra, in conditiile in care am intalnit o pretendenta serioasa al un loc in playoff. Pot spune ca a fost un meci foarte echilibrat, in care ambele echipe si-au dorit foarte mult victoria. Noi ne-am asteptat la o replica foarte buna a echipei din Zalau, mai ales in faza de aparare unde intotdeauna a excelat. Ne-am lovit in multe momente de o aparare inalta si puternica care ne-a pus serioase probleme, insa cred ca noi am reusit in mare parte sa controlom jocul, sa avem o aparare mobila compacta, agresiva, cu o colaborare foarte buna cu Tereza Tamas, care a fost intr-o zi foarte buna. A functionat bine si contraatacul, am reusit sa inscriem niste goluri usoare. Pe final de joc am reusit sa gestionam avantajul creat pe parcursul jocului, sa incheiem cu o victorie pretioasa si importanta, poate neasteptata pentru multi, in fata unei echipe care an de an se inscrie pentru un loc de cupa europeana. Felicit fetele pentru daruire, ambitie si determinarea in joc. Trebuie sa ramanem echilibrati dupa aceasta victorie. Urmeaza un joc foarte greu la Corona Brasov, echipa ce si-a anuntat intentia de a se lupta la titlu, o echipa cu un lot foarte echilibrat, cu jucatoare apropiate ca valoare pe fiecare post. Insa si noi, dupa aceasta victorie, avem un moral foarte bun si speram ca prestatia sa fie cel putin la fel de buna ca in meciul cu Zalau sa putem scoate maximum din acest joc de la Brasov. Suntem constienti ca intalnim una dintre cele mai bune echipe in acest moment din Liga Nationala”.

Etichete:, , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org