W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » Florin Grapă: “Știința nu a fost într-o zi deosebită”

Florin Grapă: “Știința nu a fost într-o zi deosebită”

florin grapa Știința Bacău și Dinamo București au repetat finala de anul trecut în Cupa României la volei feminin, băcăuancele reușind victoria în 5 seturi, după ce au fost conduse cu 1-0 și 2-1.

Iată ce a declarat antrenorul Florin Grapă, pentru jurnalsportiv.ro, după ce Știința s-a impus în Cupa Romaniei, pentru a doua oara consecutiv:

“Știința nu a fost într-o zi deosebită, dar nejucand extraordinar am reușit să câștigăm. Noi am jucat sub posibilitățile noastre. Cred că Știința a fost mai proaspătă din punct de vedere fizic, poate și datorită faptului că ele au jucat 5 seturi, iar noi doar 4 și meciul cu Unicul, a fost așa, mai mult o lâlâială. Dinamovistele au fost mai în priză decat noi în semifinale. Cel mai important este faptul că fetele care au intrat pe parcurs, în teren, și-au făcut treaba. Asta este un lucru bun, înseamnă că Știința are putere, are rezerve, poate să se gândească la un nou titlu. Cred că va avea câștig de cauză echipa care are mai multe posibilități de exprimare. Dinamo, zic eu, este mai bună decât anul trecut. Putem să jucăm amandouă echipe, mai bine”.

Etichete:, , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org