W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National » Grupa echilibrata pentru nationala Romaniei la Campionatul European de handbal feminin junioare. Mariana Tirca: “Grupa este foarte grea, dar este o provocare frumoasa”

Grupa echilibrata pentru nationala Romaniei la Campionatul European de handbal feminin junioare. Mariana Tirca: “Grupa este foarte grea, dar este o provocare frumoasa”

mariana tirca Miercuri, 8 aprilie, a avut loc tragerea la sorti a celor 4 grupe ale Campionatul European de handbal feminin junioare (under 17). Romania a fost repartizata in grupa B alaturi de Rusia, Germania si Spania, toate cele 3 tari cu rezultate constant bune la nivel de senioare. 

“Este o grupa dificila. Am avut calificarile, dar nu se compara cu anvergura unui campionat european. Vom vedea cat suntem in stare sa ne adunam si sa avem o atitudine corespunzatoare pentru amploarea competitiei. Fetele isi doresc foarte mult sa demonstreze ca intr-adevar sunt cele mai bune din Romania din generatia lor. Ne vom lua si noi informatii despre fiecare echipa in parte, le vom analiza si vom vedea ce putem face. Grupa este foarte grea, dar este o provocare frumoasa” ne-a declarat antrenoarea nationalei de handbal junioare, Mariana Tirca.

Campionatul European de handbal junioare se va desfasura in luna august in Macedonia.

Iata componenta celor 4 grupe ale Campionatului European de handbal junioare:

Grupa A: Suedia, Slovenia, Macedonia, Cehia.

Grupa BRomania, Rusia, Germania, Spania.

Grupa C: Portugalia, Croatia, Franta, Olanda.

Grupa D: Danemarca, Norvegia, Ungaria, Slovacia.

Foto: Ramona Hriscu.

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org