W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, Locale, National » Handbal junioare III: Vezi rezultatele din primele 2 etape disputate

Handbal junioare III: Vezi rezultatele din primele 2 etape disputate

lps roman cs ok sport onesti handbal junioare 3 La sfarsitul acestei saptamani, se disputa la Sala Orizont, ultimul turneu din seria B de handbal junioare III. In prima zi s-au disputat 4 jocuri, cel mai disputat fiind “derby-ul” grupei dintre primele 2 clasate, CS OK Sport Onesti si LPS Roman.

Jocul dintre CSS Bacau si LPS Roman pare a fi decisiv in clasamentul final, cele doua formatii nefacand surprize negative cu celelalte 3 echipe din serie. Inaintea acestui meci direct, onestencele erau pe primul loc in grupa, aveau 2 puncte avans fata de LPS Roman.

Bacauancele au inceput mai bine partide, avand 4 goluri avantaj in prima parte a jocului, 9-5. Romascancele au recuperat din diferenta, iar Onestiul a intrat la pauza cu un singur gol avantaj, 12-11. Partea a doua a jocului avea sa fie una tensionata, cu decizii controversate ale cuplului de arbitrii Mihai Parvu/Alin Stamatoiu. Cu mai multe greseli in joc de ambele formatii, repriza secunda a avut mai putine actiuni spectaculoase. La scorul de 19-19, romascancele inscriu cu 22 de secunde inainte de final, iar onestencele nu au reusit sa mai marcheze la ultimul atac. Cu aceasta victorie, romascancele trec pe primul loc in clasament, cu 2 etape ramase de disputat din aceasta grupa.

Iata rezultatele inregistrate vineri-21 februarie:

Etapa I-a

LPS Vaslui – LPS Roman   30 -14 (18-5)

CS OK SPORT Onesti – CSS Bacau  38-17 (20-4)

Etapa a-II-a

LPS Focsani – LPS Vaslui   19-14 (8-5)

LPS Roman – CS OK SPORT Onesti   20-19 (11-12)

Sambata, 22 februarie se vor disputa urmatoarele 2 etape, dupa cum urmeaza:

Etapa a-III-a

CS OK SPORT Onesti – LPS Focsani   ora 09.30

CSS Bacau – LPS Roman   ora 11.00

Etapa a-IV-a

LPS Vaslui – CS OK SPORT Onesti  ora 15.00

LPS Focsani – CSS Bacau   ora 16.30

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org