W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, International » Handbal masculin C.E.: Polonia invinge la scor Suedia. Rezultatele complete din penultima etapa a Grupei Preliminare 2.

Handbal masculin C.E.: Polonia invinge la scor Suedia. Rezultatele complete din penultima etapa a Grupei Preliminare 2.

Polonia Suedia 35-25 Marti seara s-au disputat penultimele meciuri din Grupa Principala 2 de la Campioantul European de handbal masculin. Daca victoriile Croatiei si Frantei erau asteptate in acesta grupa, Polonia a reusit supriza, sa invinga Suedia la 10 goluri diferenta.

Primele doua partide aveau ca favorite certe Croatia si Franta, cele doua tari reprzentative reusind victorii in fata Rusiei si Belarus. Ultimul joc a fost si cel mai important, echipa victorioase pastrand sanse la calificarea ins emifinale. Suedia a incpeut mai bine partida, avand un avans de 4 goluri dupa primele 15 minute de joc, 10-6. Polonia a dovedit inca o data ca este o echipa muncitoare si bataioasa pana la sfarsitul partide, si a intors spectaculos soarta jocului. Au condus la pauza cu 15-12, apoi avantajul a crescut la inceputul reprizei secunde, la 7 goluri, 19-12. Jocul diversificat al polonezilor nu a fost combatut si Suedia inregistreaza o infrangere putin probabila inaintea partidei, la 10 goluri diferenta. De remarcat forta in ofensiva a Poloniei care a inscris in aceasta partida prin 12 jucatori, Krzysztof Lijewski fiind cel mai prolific marcator pentru echipa sa, cu 6 reusite.

Iata rezultatele inregistrate marti-21.01.2014:

Rusia – Croatia   25-33 (11-16)

Franta-Belarus   39-30 (20-16)

Polonia – Suedia   35-25 (15-12)

Clasamentul  dupa penultima etapa in Grupa Principala 2: 1) Franta 8 p.; 2) Croatia 6 p.; 3) Polonia 6 p.; 4) Suedia 4 p.; 5) Rusia 0 p.; 6) Belarus 0 p.;

 

 Update: Rezultatele inregistrate in ultima etapa, in Grupele Principale 1 si 2. Programul semifinalelor

 

Etichete:, , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org