W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National » Handbal masculin: Eliodor Voica – “Pentru mine, Dinamo a reprezentat rampa de lansare”

Handbal masculin: Eliodor Voica – “Pentru mine, Dinamo a reprezentat rampa de lansare”

eliodor voica Dupa ce a antrenat un sezon echipa a doua a clubului masculin CSM din capitala, Eliodor Voica va reveni pe banca tehnica a formatiei Dinamo Bucuresti.

Este clubul la care Voica s-a consacrat atat ca jucator, cat si ca antrenor. Desi inca nu s-au semnat actele, cele doua cluburi s-au inteles verbal pentru ca fostul antrenor al nationalei masculine sa revina la echipa de suflet: “Pentru mine, Dinamo a reprezentat rampa de lansare de la care eu am plecat ca sportiv si bineinteles si ca antrenor. Trebuie sa recunosc ca au mai fost si alte echipe, dar Dinamo a avut atuul de rigoare. Imi place sa dau totul, sa ating performantele personale cele mai mari” a declarat antrenorul echipei bucurestene.

Chiar daca sunt diverse tratatve cu jucatori din strainatate, Eliodor Voica nu exclude si venirea unor fosti elevi: “Suntem in plina campanie de achizitii. Urmeaza sa completam lotul si cu achizitii din strainatate. Nu exclud si jucatori cu care am colaborat in anii precedenti.  Obiectivul ramane acelasi ca si anul trecut: obtinerea unui loc pe podium, fara discutii, o medalie cat mai stralucitoare.”

Antrenorul Eliodor Voica a avut cele mai mari performante la clubul Stiinta Bacau, obtinand de 3 ori locul 2 in campionat si tot de 3 ori echipa bacauana a fost finalista in Cupa Romaniei.

 

Etichete:, , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org