W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National, Reportaje » ÎMPLINIREA UNUI VIS OLIMPIC! Atunci când talentul, munca, dăruirea și încrederea triumfă

ÎMPLINIREA UNUI VIS OLIMPIC! Atunci când talentul, munca, dăruirea și încrederea triumfă

     _DSC8256    Visul suprem al fiecărui  sportiv este participarea la Jocurile Olimpice și câștigarea unei medalii olimpice. Această mare performanță reprezintă încununarea talentului,  dăruirii,  sacrificiilor, muncii depuse de-a lungul anilor, a celor ce și-au dedicat viața sportului.
 
          A sosit momentul ca naționala de handbal feminin a României să retrăiască acest vis frumos, să se bucure de performanța remarcabilă obținută – calificarea la Jocurile Olimpice 2016, de la Rio de Janeiro, Brazilia.
 
            Turneul preolimpic recent încheiat a reprezentat o experiență deosebită  pentru handbalistele echipei naționale, un vis împlinit, așa cum ne-au declarat Ionica Munteanu, Aneta Pîrvuț Udriștoiu și Mădălina Zamfirescu:
 
_DSC8216        Ionica Munteanu:
          ”Ținând cont că este primul turneul preolimpic la care particip, nu pot spune decât că este o mare realizare pentru mine și un pas enorm spre a-mi îndeplini un vis – Jocurile Olimpice. Ne-am propus să dăm totul la acest turneu, pentru că nu aveam nimic de pierdut, ci doar de câștigat și ca dovadă, am realizat obiectivul propus. Cred că am realizat ceva mult mai important decât această calificare, am consolidat unitatea grupului, am arătat încă o dată că suntem o echipă puternică, gata să dea piept cu orice forță a handbalului și nu în ultimul rând, am format o adevărata FAMILIE!!! ”
 
 _DSC6972_01     Aneta Pîrvuț Udriștoiu:
       ”A fost ceva unic, nu am mai trăit așa momente minunate niciodată la echipa națională. Ne bucurăm enorm pentru calificarea la olimpiadă și ne dorim un parcurs foarte bun pe viitor.”
 
       Mădălina Zamfirescu: _DSC8313
        ” Pentru mine a fost cea mai importantă competiție la care am participat și a fost ceva de nedescris! Emoție, fericire, cam acestea ar fi cuvintele care pot descrie ce am simțit! Este un sentiment unic, de care sper să mai am parte! ”
 
 
             Meciurile echipei naționale din ultima perioadă au evidențiat multe schimbări benefice, care întăresc speranța că handbalul romînesc va fi mereu la înălțime. Această calificare la Jocurile Olimpice reprezintă o victorie supremă a  talentului, a dăruirii, a  dorinței, a unității de grup, a încrederii, a optimismului, a puterii mentale și a multor lucruri atât de importante, care împreună au creat o ECHIPĂ !
 

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org