W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National » Interviu cu Nicoleta Alexandrescu (Dinamo Bucuresti): “Ne propunem, in primul rand, sa formam o echipa”

Interviu cu Nicoleta Alexandrescu (Dinamo Bucuresti): “Ne propunem, in primul rand, sa formam o echipa”

dinamo-bucuresti-handbal-feminin Desi nou infiintata, Dinamo a controlat in totalitate partida de debut, disputata in deplasare, cu formatia Stiinta Bacau, 37-22. Chiar daca a trecut doar o etapa, formatia bucuresteana a demonstrat ca are un lot solid si valoros. La clubul dinamovist se incearca o imbinare a tineretii cu experienta, conform spuselor antrenoarei Nicoleta Alexandrescu:

Jurnalsportiv: – Ce va propuneti cu aceasta echipa?

Nicoleta Alexandrescu: – E o echipa noua, cu jucatoare tinere foarte bune si si jucatoare experimentate foarte bune. Ne propunem, in primul rand, sa formam o echipa. Se vede ca relatiile de joc nu sunt consolidate, dar avem nevoie de timp. Acesta a fost primul meci. A fost un pic cu emotii la debut, dar usor-usor vrem sa crestem.

Jurnalsportiv: – Ati urmarit tactic ceva anume?

Nicoleta Alexandrescu: – Am avut obiectv apararea. Am repetat doua stiluri de aparare, contraatacul si reprierea. O aparare buna iti permite sa castigi un meci chiar daca nu ai relatiile de joc foarte bine consolidate. Am gresit putin in atac, dar am reusit sa castigam datorita apararii.

Jurnalsportiv: – Ati folosit toate jucatoarele?

Nicoleta Alexandrescu: – Toate fetele au jucat. Fiecare sportiva de la noi din echipa va avea sansa sa joace.

Jurnalsportiv: – Va ganditi la promovare inca din primul an?

Nicoleta Alexandrescu: – Normal ca atunci cand te pregatesti iti pui cel mai mare obiectiv. Pe parcurs vom vedea daca este posibil sau nu.

Jurnalsportiv: – Rapidul ar fi o contracandidata la promovare?

Nicoleta Alexandrescu: – Intr-adevar Rapidul este o echipa experimentata. Are experienta anilor in care au jucat impreuna si experienta jocurilor din Liga, dar vom vedea ce va fi.

Jurnalsportiv: – Sunteti multumita de lotul dumneavoastra?

Nicoleta Alexandrescu: – Da! Imi place ca avem jucatoare foarte experimentate si jucatoare foarte tinere. Acum nu mai ramane decat sa imbinam experienta cu tineretea.

 

Etichete:, , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org