W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, International, J.O. de Iarna PyeongChang 2018 » J.O. PyeongChang: Andreas Wellinger castiga aurul olimpic la sarituri cu schiurile, trambulina normala

J.O. PyeongChang: Andreas Wellinger castiga aurul olimpic la sarituri cu schiurile, trambulina normala

Andreas Wellinger Germanul in varsta de 22 de ani a confirmat forma buna avuta in sedinta de calificari si se impune in finala probei de sarituri cu schiurile, trambulina normala.

Sambata, s-a disputat finala in proba masculina de sarituri cu schiurile la trambulina normala, Andreas Wellinger revenind spectaculos dupa ce a obtinut doar locul 5 in prima mansa, cu un zbor de 104.5 metri.

Germanul s-a revansat in mansa secunda, reusind sa egaleze recordul trambulinei, cu zborul de 113.5 metri.

Norvegianul Johan Andre Forfang a obtinut medalia de argint, cu 250.9 de puncte, podiumul fiind completat de un alt norvegian, Robert Johansson. Dupa ce a terminat prima mansa pe locul 10, Johansson a reusit si el sa egaleze recordul trambulinei in cea de-a doua mansa.

Dublul campion olimpic la Soci, polonezul Kamil Stoch, a incheiat competitia pe locul 4, iar cvatruplul campion olimpic Simmon Amman a obtinut doar locul 11.

Finala probei de sarituri cu schiurile la trambulina mare va avea loc pe 17 februarie, in timp ce concursul pe echipe se va desfasura pe 19 februarie.

Foto: AFP

Etichete:, , , , ,

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org