W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National » “Kids Joy” Vaslui: Handbal cu zambetul pe buze

“Kids Joy” Vaslui: Handbal cu zambetul pe buze

kids-joy-vaslui A.S.C.S. Handbal Kids Joy Vaslui s-a infiintat in luna aprilie a acestui an si apartine profesorului Sebastian Hagiu. Este un club privat de handbal care are ca obiectiv, in prima faza, sa atraga cat mai multi copii la miscare. In doar 6 luni “obiectivul” a fost indeplinit, copiii venind in numar mare la antrenamente.

Clubul a organizat in zilele de 17 si 18 decembrie 2016, in parteneriat cu Primaria Vaslui, prima editie a Cupei „Handbal Kids Joy”,  pe teren redus si fara scor.

Competitia s-a desfasurat in sala de sport a Liceului “Ion Mincu” Vaslui si a reunit 220 de copii din cadrul Clubului Handbal Kids Joy Vaslui, OK Onesti, LPS Piatra Neamt, Art Galati, Liceul “Naghy Mozet” Targu Secuiesc, “Astazi pentru viitor” Ialomita si CSS Bacau.

In organizarea si desfasurarea acestui eveniment au contribuit: Primaria Vaslui (prin primarul Vasile Paval si viceprimarul Dragos Cazacu), Federatia Romana de Handbal, profesorul Raimond Stanescu de la Liceul Media Bucuresti (care a pus la dispozitie cele doua porti de minihandbal) si sponsorii SC Plantagro Com SRL Vaslui, SC FLEISCH PARTY SRL Vaslui, SC RECUMED Vaslui, SC AVALUX STAR Vaslui. Au mai fost implicati si  elevii Liceului Stefan Procopiu Vaslui, trupa de majorete, cei doi prezentatori coordonati de profesoara Cocea Ionela, profesorul Pacuraru Marius si DJ FOR YOU Vaslui.

cupa-handbal-kids-joy-vaslui-3Despre acest eveniment, Sebastian Hagiu ne-a declarat: “Am urmarit sa promovam handbalul in oras, mai cu seama ca avem si echipa de Liga. Am vrut sa jucam asa cum vor mai multi profesori din Romania. Cand te uiti la nordici, ii vezi ca joaca handbalul asta de placere si cu zambetul pe buze. Sunt foarte multumit de ce am realizat pentru ca am vazut copiii razand. Ei jucau si dansau in acelasi timp. Ne-am propus sa le aratam ca sportul trebuie sa fie si bucurie, nu numai lupta, mai ales la aceasta varsta. La acest nivel nu avea rost sa jucam cu rezultate. Ei sunt mici acum si urmarim sa vina bucurosi la sala, sa ne jucam, sa faca prietenii. Si ceilalti colegi au agreat ce-am facut noi. De obicei, la aceste turnee de handbal se face numai joc. Am facut pe categorii de varsta (minihandbal si juniori 4). Copiii s-au distrat. Pe parcursul acestui turneu a fost muzica tot timpul. Aceasta Cupa a fost in parteneriat cu Primaria Vaslui si am mai avut si sponsori. Multumesc Primariei ca a inteles mesajul si mereu a fost alaturi de noi. Si anul trecut, cand a organizat turneu Federatia Romana de Handbal, Primaria a fost alaturi de noi. Sustine sportul si cel de performanta si cel juvenil. Pe aceasta cale multumesc tuturor pentru ajutorul acordat. Vreau sa-i multumesc si Ceraselei Cojocariu pentru implicare si suport. A venit de la Bucuresti la noi la turneu. Cand aveam generatia 1992, am fost la un turneu de minihandbal organizat de ea la Piatra Neamt. Am primit atunci o cupa pentru cel mai tehnic jucator al turneului. Ea s-a implicat de multi ani in handbalul juvenil. Ii place foarte mult si asta e de apreciat.”

La acest eveniment nu putea lipsi Mos Craciun, care a adus cadouri atat pentru micii handbalisti, cat si pentru copiii aflati in tribune. De apreciat este faptul ca echipele participante au inteles scopul acestui turneu si au venit pe propriile cheltuieli pentru doua zile de handbal fara scor.

cupa-handbal-kids-joy-vaslui-2 Cat despre planurile de viitor ale profesorului Sebastian Hagiu, acesta ne-a spus mai in gluma, mai in serios: “Imi propun sa castig Campionatul National la fete. La baieti am luat toate medaliile, acum imi doresc si la fete (rade). Inca suntem mici, la inceput, dar ne vom face noi mari! Important e sa fim sanatosi si sa ne bucuram de ce avem noi acum. Multumesc lui Dumnezeu ca in doar 6 luni de zile am ajuns la aproape 100 de copii.”

In ultimii 2 ani s-au organizat mai multe evenimente de acest gen prin tara, in care s-a jucat handbal pe teren redus, cu porti speciale, fara scor, dar cu zambetul pe buze. O atitudine noua, care poate sa ii atraga pe cei mici spre handbal…

Foto: album A.S.C.S. Handbal Kids Joy Vaslui

 

Etichete:, , , ,

Leave a Reply

© 2022 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org