W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Bacau, Baschet, Locale » “Maraton” util pentru micii baschetbalisti de la CSS Bacau

“Maraton” util pentru micii baschetbalisti de la CSS Bacau

mini si baby baschet bacau Sambata si duminica a avut loc un adevarat “maraton” de baschet, la sala de sport din incinta Colegiului “Vasile Alecsandri”, elevii antrenati de Mihaela Tepes disputand multe jocuri test in cadrul Campionatului Regional de Baschet STOMART.

Au participat cate 5 echipe la cele doua categorii de varsta, minibaschet (nascuti in 2003-2004) si babybaschet (nascuti in 2005-2006), micii bacauani avand evolutii oscilante.

“Noi venim din urma cu putina experienta, ma refer fata de celelalte echipe de minibaschet. Am grupa de baieti nascuti in 2004 si practica acest sport de un an jumatate, fata de celelalte echipe care au chiar 3-4 ani de baschet. Inca suntem la inceput de drum si tot timpul e loc de mai bine. Se vede lipsa de experienta si inca nu avem acea unitate de joc care se capata in timp. Cat despre grupa de babybaschet, aici pot sa vad cu adevart nivelul lor, pentru ca au inceput cam in acelasi timp cu cei din alte orase. S-a vazut prin jocurile facute unitatea si omgenitatea” ne-a declarat antrenoarea de la CSS Bacau, Mihaela Tepes.

Desi fiecare echipa bacauana a disputat cate 4 jocuri la fiecare categorie de varsta, micii baschetbalisti au aratat pofta de joc. Chiar daca a fost un turneu amical, antrenoarea bacauana considera aceste jocuri utile: “Principala noastra dificultate este ca nu avem adversari pe plan local, fata de alte orase, care sa ne permita jocuri de verificare. Aceste turnee amicale testeaza efectiv fiecare copil in parte dar si echipa in general. Ne-am atins scopul, cu plusuri si minusuri. Dupa aceste jocuri tragem linie si ne gandim. Orice joc este util.”

Urmatoarea intalnire in Campionatul Regional de Baschet STOMART va avea loc dupa terminarea anului scolar, la inceputul lunii iunie.

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2022 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org