W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » Meci spectaculos pentru bacauance la debut: CSS Bacau-CNNT Craiova 3-2

Meci spectaculos pentru bacauance la debut: CSS Bacau-CNNT Craiova 3-2

css bacau volei junioare Bacauancele si craiovencele au incins un meci spectaculos la debutul lor la Turneul Semifinal de volei feminin junioare, CSS Bacau obtinand victoria cu 3-2, dupa doua ore si 10 minute de joc.

Craiovencele au inceput mai bine partida, reusind sa se impuna in primul set cu 25-20. A urmat un set mult mai disputat, adjudecat de bacauance cu 29-27. Jocul a continuat sa fie la fel de echilibrat si in setul 3, adjudecat de aceasta data de craiovence cu 31-29. Bacauancele au reusit si de aceasta data revenirea, dar intr-un mod mult mai categoric, castigand actul 4 cu 25-12 si ducand astfel partida in tie-break. Decisivul a fost dominat tot de bacauance, care se impun cu 15-8, obtinand astfel victoria la debutul lor in faza semifinala.

In celelalte doua partide, Constructorul Bucuresti a invins cu 3-0 formatia Dacia Mioveni, iar in derby-ul capitalei, Dinamo a trecut cu 3-1 de echipa organizatoare, CTF Mihai I A.

CSS Bacau- Echipa de start: Isabela Demsa (capitan), Laura Pupaza, Cezara Stanciu, Madalina Iacobita, Madalina Boboc, Rafaela Toma, Oana Popescu (libero). Au mai jucat: Alexandra Bacoiu si Alexandra Cucu. Antrenor principal: Traian Snel. Antrenor secund: Eusebiu Turcanu.

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org