W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National » Mirela Vîlcu, HCM Roman: “Este o şansă cu care nu te întâlneşti de două ori în viaţă”

Mirela Vîlcu, HCM Roman: “Este o şansă cu care nu te întâlneşti de două ori în viaţă”

mirela vilcu HCM Roman a făcut câteva achiziţii înainte de perioada de pregătire pentru noul sezon competiţional, printre ele menţionăm şi transferul sportivei ce a evoluat 4 ani la Ştiinţa Bacău, Mirela Vîlcu.

Iată un interviu cu pivotul de 23 de ani, realizat după încheierea perioadei de acumulări fizice, despre primele impresii la clubul de Liga Naţională.

Jurnalsportiv.ro: – Mirela, în primul rand felicitări pentru pasul înainte! Cum a venit acest transfer pentru tine? Ştiai de interesul celor de la HCM Roman?

Mirela Vîlcu: – Mulţumesc din suflet! Acest transfer a venit exact când mă aşteptam mai puţin. Nu ştiam de interesul lor pentru mine. Şi eu am fost surprinsă că s-au gândit la mine pentru un transfer.

Jurnalsportiv.ro: Poate tu ai fost surprinsă, dar cred că ai arătat în divizia B, anumite caracteristici pe care le posedă echipa din Roman. Eşti luptătoare si ambiţioasă. Referitor la jocul romaşcanelor, ce stii de noile colege?

Mirela Vîlcu: – De fetele de aici ştiu că joacă un handbal de calitate, că sunt o echipă unită, o echipă care au multe de spus în handbalul românesc, cât şi în cel european. Sunt o echipă puternica, muncitoare şi rezultatele întăresc ceea ce spun. Nu vorbesc doar de fete, cât şi de staff-ul tehnic şi conducere.

Jurnalsportiv.ro: – Ai fost în cantonament cu echipa. Cum ţi s-a părut această perioadă de acumulări fizice? A fost o experienţă diferită ca intensitate faţă de anii trecuţi?

Mirela Vîlcu: – Această perioada mi s-a părut grea, cu acumulări fizice puternice. Este total diferit de ce am lucrat până acum, intensitatea fiind mare, lucrându-se foarte mult rezistenţa şi viteza, ceea ce eu în anii trecuţi, se ştie foarte bine că am avut un deficit la acest capitol. Dar bineînţeles că trebuie menţionat şi diferenţa de nivel.

Jurnalsportiv.ro: – Referitor la diferenţa de nivel, ce înseamnă acest transfer pentru tine? Presupun că este o mare oportunitate în cariera ta.

Mirela Vîlcu: În primul rând, este o şansă extraordinară de a ma afirma ca jucătoare, de a progresa, ştiind că am colege cu o experienţă net superioară de a mea. Înseamnă o şansa de a juca un handbal de calitate, este o şansă cu care nu te întâlneşti de două ori în viaţă şi de care trebuie să o fructific.

Jurnalsportiv.ro: – Cum am specificat anterior, te stiu ca o persoana ambitioasa. Ce ti-ai propus pentru acest prim sezon la HCM Roman?

Mirela Vîlcu: Mi-am propus sa progresez cat mai mult, sa imi aduc aportul si sa ajut echipa cat pot de mult. Sa nu uitam ca o am ca si colega pe post, pe Raluca Agrigoroaie, care este o jucatoare foarte buna, cu o experienta extraordinara si de la care am multe de invatat. Sper sa o pot inlocui cu brio atunci cand va fi cazul!

Jurnalsportiv.ro: – Mult succes la noul club, Mirela!

Mirela Vîlcu: Mulţumesc frumos!

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org