W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, Tenis » Monica se opreste in optimi la Wimbledon: Monica Niculescu-Timea Bacsinszky 6-1, 5-7, 2-6

Monica se opreste in optimi la Wimbledon: Monica Niculescu-Timea Bacsinszky 6-1, 5-7, 2-6

Monica Niculescu Wimbledon Monica Niculescu a pierdut partida din optimile de finala de la Wimbledon, fiind eliminata in 3 seturi de elvetianca Timea Bacsinszky.

Luni dupa-amiaza, in optimile de finala de la Wimbledon, Monica Niculescu a intalnit-o pe elvetianca Timea Bacsinszky, numarul 15 mondial.

Desi Monica era numarul 48 mondial inaintea acestui turneu de Mare Slem, romanca a avut un prim set aproape perfect. Monica a inceput cu dreptul, un break realizat chiar in primul ghem, dupa 5 minute de joc.  A castigat si ghemul urmator, elvetianca reusind apoi sa castige pe propriul serviciu. Cu un joc foarte bun de asteptare si cu schimbari de ritm in ofensiva, Monica nu i-a mai lasat nicio sansa adversarei, castigand primul set cu 6-1. In acest prim act, elvetianca a avut un joc mai agresiv, dar cu multe greseli nefortate, 14 la numar fata de doar 4 ale romancei.

Setul 2 avea sa fie total diferit, elvetianca dand o replica mult mai puternica. S-a mers cap la cap pana in ghemul 7, Timea Bacsinszky reusind primul break al setului. A urmat apoi o succesiune de rebreak-uri, dar la scorul de 6-5, elvetianca se impune pe propriul serviciu egaland astfel la seturi.

Bacsinszky a inceput in forta setul decisiv, conducand cu 3-0, profitand si de greselile nefortate ale Monicai. Romanca reuseste break-ul, dar apoi pierde alte doua ghemuri si datorita starii de nervozitate. La scorul de 5-1, romanca mai castiga un ghem, dar apoi elvetianca isi adjudeca ghemul pe propriul serviciu si castiga decisivul cu 6-2.

Asadar, sfarsit de drum pentru Monica la Wimbledon, dar o performanta notabila pentru care romanca va primi 127000 de lire sterline si 240 de puncte in clasamentul WTA.

 Foto: Javier Garcia/AELTC

 

Etichete:, , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org