W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, Baschet, International » NBA: Brooklyn Nets invinge pe Miami Heat dupa doua reprize de prelungiri

NBA: Brooklyn Nets invinge pe Miami Heat dupa doua reprize de prelungiri

Brooklyn Nets Miami Heat Vineri seara in New York, Brooklyn Nets a primit vizita campioanei NBA in ultimele doua sezoane, Miami Heat, gazdele reusind victoria dupa doua reprize de prelungiri.

Joe Johnson a fost performerul primului sfert, acesta reusind 22 de puncte pentru Brooklyn. Gazdele au condus in marea majoritate a timpului de joc, dar LeBron James a avut un rol decisiv in revenirea lui Miami, cel supranumit “The King” reusind 36 de puncte pentru Heat. Dupa cele 4 sferturi, scorul a fost egal 89, astfel incat jocul s-a decis in prelungiri.

LeBron James ajunge la 6 faulturi personale fiind implicit si eliminat din joc, dar Miami rezista in prima repriza de prelungiri in care fiecare echipa a inscris doar cate 4 puncte. In cea de-a doua, gazdele s-au mobilizat exemplar surclasand echipa din Miami cu scorul final de 104-95 si reusesc cea de-a cincea victorie in anul 2014, din tot atatea partide disputate. Joe Johnson a fost principalul marcator de la gazde cu 32 de puncte, avand si 4 recuperari si 5 pase decisive, in timp ce LeBron James a mai bifat pe langa cele 36 de puncte si 7 recuperari si 5 pase decisive. De mentionat ca Lebron James a  mai bifat o performanta personala in NBA, trecand in acest joc de bariera celor 20.000 de puncte marcate in cariera.

 

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org