W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, Tenis » Novak Djokovic se impune pentru a cincea oara la Australian Open

Novak Djokovic se impune pentru a cincea oara la Australian Open

novak djokovic ben solomon tennis australia Numarul 1 mondial se impune in fata lui Andy Murray, in 4 seturi, (7-6,6-7,6-3,6-0) ajungand la 5 trofee castigate la Australian Open.

Duminica s-a disputat ultimul meci de la Australian open, finala masculina dintre numarul 1  si numarul 6 mondial.

Novak, avea 4 finale si tot atatea castigate inaintea de partida cu Andy Murray, in timp ce scotianul nu avea niciun trofeu castigat la Australian Open in 3 finale.

Cei doi au practicat un tenis spectacol, primele doua seturi avand nevoie de tie-break. Sarbul s-a impus in primul set, cu 7-5 in tie-break, dupa 72 de minute de joc, Murray egaland la seturi dupa ce s-a impus in tie-break-ul secund cu 7-4, inntr-o ora si 20 de minute de joc.

Au urmat doua seturi total diferite, meciul fiind rupt la scorul de 4-3 pentru Novak in setul 3. Sarbul a realizat break-ul si din acel moment Andy Murray s-a pierdut total, nereusind sa castige nici macar un ghem pana la sfarsitul intalnirii. Novak ajunge la 8 titluri de Mare Slem castigate, 5 dinter ele fiind reusite la Australian Open.

Pentru prezenta in finala, Andy Murray primeste 1200 de puncte in clasamentul ATP si un cec valorand 1.550.000 de dolari australieni, in timp ce Novak Djokovic primeste 2000 de puncte in clasamentul mondial si un cec in valoare de 3.100.000 de dolari australieni.

 

Etichete:, , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org