W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National » Octavian Hârţoagă: “Băieţii au fost foarte disciplinaţi şi au respectat tactic tot ce ne-am propus”

Octavian Hârţoagă: “Băieţii au fost foarte disciplinaţi şi au respectat tactic tot ce ne-am propus”

Romania U 18 handbal masculin Naţionala de juniori Under 18 a României a reuşit calificarea la Campionatul European din Polonia, după turneul preliminar câştigat la Chiajna, la sfârşitul săptămânii trecute. Referitor la meciurile din turneul preliminar, antrenorul principal al naţionalei, Octavian Hârţoagă, a declarat pentru jurnalsportiv.ro:

“Meciul cu Armenia a fost accesibil datorită valorii care o are echipa Armeniei în momentul acesta. Vizavi de Turcia, prin aportul pe care l-au avut băieţii, nu am avut probleme foarte mari. Băieţii au fost foarte disciplinaţi şi au respectat tactic tot ce ne-am propus pentru acest joc, am pregătit foarte bine jocul. Spiritul de luptă pe care l-au arătat băieţii, a fost cel mai important pentru noi. Avem o vorbă, dacă avem dorinţă putem face multe lucuri. Aici au excelat şi motivaţiile. Au fost pe plus şi îi felicit de fiecare dată când văd aceste lucruri pozitive la ei”.

Despre programul în viitorul apropiat al naţionalei, Octavian Hârţoagă a precizat: “Avem prevăzute două turnee internaţionale de câte 3 jocuri. Sperăm că putem facem 6-7 jocuri internaţionale în aceste 4-5 luni de zile câte mai avem până la perioada de pregătire propriuzisă dinaintea Campionatului European. Din 6 iulie intrăm în partea de pregătire efectivă pentru Campionatul European şi în jur de 3 august avem prevazută o dublă internaţională”.

Campionatul European de juniori va avea loc în acest an în Polonia, în perioada14-24 august.

Foto: Alina Paşca

Etichete:, , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org