W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, National, Volei » Preliminarii C.E. volei masculin Under 20: Tricolorii au reusit o victorie mare! Romania-Croatia 3-0

Preliminarii C.E. volei masculin Under 20: Tricolorii au reusit o victorie mare! Romania-Croatia 3-0

romania volei masculin under 20 Romania a invins Croatia, in cel de-al doilea joc din grupa de calificare la Campionatul European de volei masculin under 20, tricolorii fiind net superiori echipei gazda.

Desi a pierdut in primul joc in grupa preliminara, cu puternica nationala a Rusiei, tricolorii si-au aratat valoarea vineri seara, cand s-a impus cu 3-0 in fata echipei organizatoare a acestui turneu, in doar o ora si 10 minute de joc.

Primul set a fost castigat la 17, cel de-al doilea fiind si cel mai lung, de 25 de minute, adjudecat la 20. Tricolorii nu si-au pierdut concentrarea in setul 3, dominandu-si clar adversarul. Romania a condus cu 12-4, 17-9 si 24-12, castigand si cel de-al treilea act, cu 25-17.

Adrian Aciobanitei a fost desemnat cel mai bun jucator al intalnirii, tragatorul secund al nationalei reusind 14 puncte.

Cu aceasta victorie, Romania urca pe locul 2 in clasamanetul grupei, fiind la egalitate de puncte cu Croatia, dar cu un set in plus castigat.

Tricolorii mai au un meci de disputat in aceasta grupa, cu Israel, iar daca vor obtine 3 puncte, vor avea locul 2 asigurat, loc ce permite Romaniei sa mai joace un turneu de calificare la Campionatul European.

Lotul Romaniei: Natan Savan, Eduard Catrina, Andrei Constantin, Ionut Balean, Andrei Crisan, Robert Silaghi, Alexandru Ionescu, Florian Bartha, Radu Dediulescu, Adrian Aciobanitei,Tudor Magdas, George Gavriz. Antrenor principal: Ovidiu Macarie. Antrenor secund: Daniel Savoiu.

Foto: cev.lu

 

Etichete:, , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org