W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Cupa Mondiala Brazilia 2014, Fotbal, International » Primul meci de la Cupa Mondiala fara gol: Iran-Nigeria 0-0

Primul meci de la Cupa Mondiala fara gol: Iran-Nigeria 0-0

iran nigeria 0-0 In cel de-al doilea meci al grupei F, Iran si Nigeria au practicat un fotbal modest, fiind primul joc de la acest Turtneu Final terminat la egalitate si fara gol marcat.

Nigerienii au dominat la capitolul posesie dar nu au avut inspirtatie la finalizare. In schimb, iranienii dupa un inceput modest, au prins curaj la mijlocul terenului datorita unui pressing avansat, dar tot fara solutii la finalizare. Cea mai importanta ocazie a meciului a avut loc in minutul 36, Reza Ghoochannejhad reluand cu capul din 6 metri, dar portarul nigerian Vincent Enyeama se remarca printr-un reflex salvator.

Repriza a doua a avut acelasi ritm, cu Nigeria la constructie si Iran inchizand toate spatiile in aparare. Cele doua echipe nu s-au mai remarcat in ofensiva, remiza alba fiind dovada unui meci anost.

Rezultatul avantajeaza echipa Bosniei-Hertegovina, care a pierdut cu 2-1 in primul meci contra favoritei grupei Argentina, dar urmeaza sa intalneasca doua echipe ce au aratat limite serioase prin jocul prestat.

Click aici pentru rezultatele actualizate si marcatorii de la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org