W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, International » Programul meciurilor din cea de-a doua zi a Campionatului European de handbal masculin. Jocul zilei: Franta – Rusia

Programul meciurilor din cea de-a doua zi a Campionatului European de handbal masculin. Jocul zilei: Franta – Rusia

franta rusia campionatul european 2014 Astazi debuteaza la Campionatul European de handbal masculin din Danemarca si echipele din grupele C si D.

Primul joc al grupei C va avea ca protagoniste reprezentativele Serbiei si Poloniei.  Serbia, vicecampioana europeana in 2012, va intalni asadar Polonia, o echipa omogena, in mare parte cam in aceeasi formula ca la Campionatele Mondiale din 2007 si 2009 cand au cucerit medaliile de argint, respectiv bronz. In cel de-al doilea joc din aceasta grupa se intalnesc Franta si Rusia, campioana olimpica din 2012 va intalni o echipa cu un stil schimbat, cu accent pe mai multa viteza si calitati individuale ale jucatorilor. Franta, campioana olimpica de la Londra, se bazeaza in continuare pe spiritul de lider al lui Nikola Karabatic, jucatorul  lui FC Barcelona fiind indiscutabil vedeta echipei. De mentionat este faptul ca cele doua echipe au si cate o absenta notabila datorita accidentarilor, interul dreapta Xavier Barachet din tabara francezilor si Timur Dibirov, extrema stanga de  la nationala Rusiei.

TVR 2 va transmite in direct, cu incepere de la ora 19.00, primul joc al grupei D,  Croatia, cu Ivan Cupic (dar fara “legenda” Ivano Balic) va intalni Belarus, formatie la care evolueaza Shiarhei Rutenka, interul stanga al Barcelonei. De mentionat este faptul ca aceasta partida va fi arbitrata de cuplul roman Romeo Mihai Stefan/Bogdan Stark. Cel de-al doilea joc al grupei D le are ca protagoniste pe Suedia si Muntenegru, scandinavii fara Kim Andersson vor intalni “artagoasa echipa a Muntenegrului, ce practica o aparare agresiva, punctul forte in ofensiva fiind contraatacul.

Iata partidele din aceasta zi si orele de disputare (ora Romaniei):

Grupa C

Serbia – Polonia   ora 19.00

Franta – Rusia   ora 21.15

Grupa D

Croatia – Belarus   ora 19.00 in direct pe TVR 2

Suedia – Muntenegru   ora 21.15

 

Etichete:, , , , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org