W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, Locale, National, Reportaje » Rebecca Gherasim (CS OK Sport Onesti): “Pentru mine este o onoare sa pot fi capitanul echipei”

Rebecca Gherasim (CS OK Sport Onesti): “Pentru mine este o onoare sa pot fi capitanul echipei”

Rebecca Gherasim  CS Ok Sport Onesti este un club relativ tanar, dar cu echipe competitive de la nivelul junioarelor III. Jurnalsportiv.ro va prezinta un interviu cu capitanul echipei onestene de la junioare III, Rebecca Antonia Gherasim, in ziua in care tanara sportiva implineste 15 ani. La multi Ani!!!

Jurnalsportiv.ro: - De cat timp faci handbal? A fost primul sport sau ai mai incercat si altele pana te-ai decis la handbal?

Rebecca Gherasim: – Am inceput sa practic handbal de la sfarsitul clasei intai. Am incercat intai gimnastica, apoi tenis, iar cand m-am apucat de handbal, m-am indragostit de acest sport, l-as juca oricand.

Jurnalsportiv.ro: – Nu este un dezavantaj ca este sport de echipa? Nu depinde doar de tine in teren.

Rebecca Gherasim:  – Nu, pentru ca ajuta sa te dezvolti mintal si sa lucrezi in colectiv.

Jurnalsportiv.ro: – Am observat ca te sustin parintii tai din tribuna.

Rebecca Gherasim: – Da, ma sustin aproape la fiecare meci. Cand nu au posibilitatea comunic foarte mult  la telefon cu ei. M-au sustinut intotdeauna si inca o fac.

Jurnalsportiv.ro: – Ai regrete privind performantele echipei? Ma refer aici, daca se putea obtine mai mult in anii trecuti?

Rebecca Gherasim: – Nu, nu am regrete referitoare la performantele noastre. Stiu ca am muncit mult ca sa ajungem la nivelul la care ne aflam astazi. Mereu se poate mai bine, insa regretele ar fi de prisos.

Jurnalsportiv.ro:  – Esti capitanul echipei. Ce calitati consideri ca trebuie sa aiba un capitan?

Rebecca Gherasim: – Un capitan trebuie sa stie sa socializeze cu fetele din echipa, trebuie sa stie sa se impuna, cand sa incurajeze si cand sa certe. Daca le certi atunci cand nu trebuie se intorc toate impotriva ta si se destrama echipa.

Jurnalsportiv.ro: – Consideri ca ai aceste calitati? Sunt sportivi care se feresc de acest rol.

Rebecca Gherasim: – Din punctul de vedere al fetelor din echipa, este posibil sa le am, altfel nu cred ca ramaneam capitan inca de la inceput.   E posibil  ca cei care fug de rolul de capitan sa nu se simta in stare sa isi asume aceasta responsabilitate, poate considera ca altcineva ar fi mai potrivit pentru acest post. In schimb, eu cred ca este foarte frumos sa poti ridica moralul unei intregi echipe, sa stii sa fi un prieten. Pentru mine este o onoare sa pot fi capitanul echipei.

 

Echipa CS Ok Sport Onesti (junioare III) este pe primul loc in Seria B, cu 31 de puncte in 12 partide disputate.

 

Etichete:, , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org