W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, Tenis » Rogers Cup, sferturi de finala: Simona trece de Radwanska dupa ce a pierdut primul set cu 0-6. Halep-Radwanska 0-6, 6-3, 6-1

Rogers Cup, sferturi de finala: Simona trece de Radwanska dupa ce a pierdut primul set cu 0-6. Halep-Radwanska 0-6, 6-3, 6-1

simona halep  rogers cup In sferturile de finala ale turneului de tenis feminin Rogers Cup, Simona Halep a revenit de la 0-1 la seturi si a trecut de numarul 14 mondial, poloneza Agnieszka Radwanska.

Vineri seara in Romania, Simona Halep s-a luptat pentru un loc in semifinalele turneului Rogers Cup, desfasurat in aceasta saptamana in Toronto. Adversara Simonei a fost Agnieszka Radwanska, poloneza conducand cu 4-3 in meciurile directe.

Simona a avut un inceput “negru” de meci, fiind dominata categoric de poloneza, Agnieszka adjudecandu-si primul act cu 6-0. Poloneza a castigat si primul ghem din setul secund, pe propriul serviciu, dar apoi jocul Simonei s-a schimbat radical, numarul 3 mondial preluand conducerea cu 3-1 la seturi. Desi poloneza a egalat la 3, Simona avea sa continue jocul agresiv in ofensiva. La 30-30 in ghemul 7, s-a jucat si cel mai frumos punct, o scurta pusa de Radwanska ajunsa de Halep, romanca incearca la randul ei o scurta ajunsa de poloneza, punctul fiind incheiat cu un lob reusit de Simona. A urmat apoi si fructificarea mingii de break, Simona conducand cu 4-3. Romanca a fost apoi de neoprit, castigand setul 2 cu 6-3, evolutia buna continuand si in setul decisiv.

Randwanska a fost debusolata total, iar Simona a condus in decisiv cu 5-0. Poloneza castiga totusi un ghem pe propriul serviciu, dar Simona isi adjudeca urmatorul ghem si se impune cu 6-1 in decisiv. Radwanska a inceput bine jocul, a castigat categoric primul set, dar a terminat partida neputincioasa, in fata unei adversare care a crescut in joc de la punct la punct.

In semifinalele turneului feminin de tenis Rogers Cup, Simona Halep o va intalni pe invingatoarea din intalnirea Sara Errani – Lesia Tsurenko.

Foto: Getty Images.

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org