W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National » Sfarsit de drum pentru generatia antrenata de Ioan Holban: “Inainte de a fi sportive, ne-a invatat sa fim oameni”

Sfarsit de drum pentru generatia antrenata de Ioan Holban: “Inainte de a fi sportive, ne-a invatat sa fim oameni”

lps roman handbal junioare Antrenorul emerit Ioan Holban a ajuns la final de drum cu generatia de handbal feminin 1996-1997 de la LPS Roman. Printre realizarile avute cu aceasta generatie, enumeram o medalie de bronz la Campionatul National de handbal junioare (2014) si doua medalii de bronz la ONSS Licee (2014,2015). 

“Romascancele” au terminat o etapa din viata lor, iar la sfarsit de drum cateva jucatoare au vrut sa-si ia ramas bun intr-o maniera inedita de la antrenorul lor.

Iata ce au declarat 3 jucatoare de la LPS Roman, despre antrenorul care si-a pus o amprenta importanta in formarea lor:

anca caramalau

Anca Caramalau (pivot): – Cred ca pe toate ne-a marcat increderea oarba a domnului profesor, mana de fier cu care a reusit sa tina mereu echipa unita si taria de caracter de care a dat dovada in meciurile cu miza, in care scorul era extrem de strans. A gasit mereu taria de a spune “hai fetelor” chiar si in cele mai dificile momente. Pentru toate acestea si pentru multe alte lucruri ii multumesc si sper ca intr-o buna zi sa devin un om cel putin la fel de important, o prezenta discreta dar totusi de neuitat.

 

madalina lita Madalina Lita (extrema stanga): – Acum este un alt drum, o noua etapa. Anii de liceu, probabil cea mai frumoasa perioada din viata fiecaruia. Aici mi-am format ideile despre viata, viitor, prieteni si am gasit noi amici, profesori si un nou “tata”, pe domnul profesor Ioan Holban. Vreau sa va multumesc pentru tot efortul depus, pentru faptul ca nu ati renuntat sa aveti incredere in mine si mai presus de orice, sprijinul neconditionat. Chiar daca au existat si neintelegeri si certuri, ma simt onorata ca am facut parte din aceasta echipa timp de 4 ani, in care am facut tot ce mi-a stat in putere si tot ce a depins de mine. In ciuda tuturor greutatilor pe care le-am intampinat, a fost minunat. Ati fost un profesor care ne-a format ca oameni si un bun exemplu. Nu vreau sa inchei fara a-i multumi si ura multa sanatate antrenorului al celei mai bune generatii!

ioan holban rebeca rosca Rebeca Rosca (capitan de echipa LPS Roman): – Vreau sa profit de aceasta ocazie si sa ii multumesc domnului profesor pentru tot ce a facut pentru noi. Este un om extraordinar de la care am invatat extrem de multe. Inainte de a fi sportive, ne-a invatat sa fim oameni. Pentru dumnealui nu conta doar ceea ce facem pe terenul de handbal, dar si cum ne comportam in afara terenului, de acea nu este doar un profesor-antrenor, ci si un tata. Increderea ce ne-a acordat-o, de multe ori ne-a facut sa trecem peste limitele noastre. De exemplu, in campionatul trecut la turneul final, pentru a ne califica in semifinale, trebuia sa invingem CSS Baia Mare la 14 goluri diferenta. Va spun sincer ca domnul profesor a fost singura persoana care a crezut ca vom reusi si asa a si fost. De mici  ne-a spus ca nu exista “nu pot”, ci doar “nu vreau”. Aceasta este una dintre multele amintiri pe care nu le voi uita niciodata. Vreau sa multumesc si fetelor pentru ca impreuna am format o  echipa frumoasa. Am fost o familie care a muncit, a plans, a ras si a iubit ceea ce a facut, o familie care va ramane mereu in inima mea.

Antrenorul emerit Ioan Holban are realizari si la senioare, promovand in Liga Nationala cu formatia HCM Roman. A preluat generatia 1996-1997 a clubului LPS Roman, largind aria de selectie cu jucatoare si din afara orasului. A aratat in dese randuri abilitati de profesor, dar si de pedagog.

 

Etichete:, , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org