W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, International, National » Si-au respectat statutul de favorite! Romania-Serbia 25-17 (12-8)

Si-au respectat statutul de favorite! Romania-Serbia 25-17 (12-8)

romania handbal feminin under 19 Campioanele mondiale si-au respectat statutul de favorite in partida cu Serbia, reusind o victorie de o maniera categorica, la 8 goluri diferenta.

Sambata, nationala Romaniei de handbal tineret feminin a intalnit Serbia, in cel de-al doilea meci din turneul de calificare pentru Campionatul European, turneu ce se desfasoara la Roman.

Egalitatea s-a pastrat pana in minutul 5, cand scorul era de 2-2, apoi tricolorele au inceput sa se distanteze pe tabela, in special datorita Biancai Bazaliu, ajutata de Alina Ilie si Lorena Ostase.

In minutul 18 s-a inregistrat cea mai mare diferenta a primei reprize, de 7 goluri avantaj pentru Romania, dar sarboaicele reduc diferenta la doar 4 goluri dupa primele 30 de minute de joc, 12-8.

Distanta de 4 lungimi s-a mentiunt pana in minutul 40, apoi tricolorele au marit ritmul, sarboaicele neavand raspuns la atacurile romancelor. In minutul 45 distanta era deja de 6 goluri, pentru ca in minutul 50 Romania sa aiba 8 goluri avantaj pe tabela.

Romania se impune categoric in aceasta intalnire, cu 25-17, obtinand astfel calificarea la Campionatul European de pe primul loc in grupa, dupa doar doua partide disputate. Ultimul joc, cel cu statul Kosovo nu mai poate detrona echipa Romaniei de pe primul loc in grupa, fiind mai mult un meci test.

Bianca Bazaliu si Alina Ilie au fost cele mai bune marcatoare din tabara Romaniei, cu 9, respectiv 6 goluri marcate, in timp ce de la formatia oaspete s-a evidentiat Aleksandra Vukajlovic, cu 9 reusite.

De mentionat si publicul exuberant din tribuna, care a incurajat frenetic echipa nationala a Romaniei.

Romania: Alexandra Prodan, Isabela Rosca, Madalina Ion – Dana Abed-Kader (1), Adriana Voina (1), Alexandra Dindiligan (3), Alina Ilie (6), Sonia Vasiliu, Cristina Laslo, Bianca Bazaliu (9), Diana Alexandra Badea (1), Alexandra Carasol, Diana Cristiana Axinte, Anca Polocoser (1), Lorena Ostase (3), Sonia-Mariana Seraficeanu. Antrenori: Aurelian Rosca si Gavril Kozma.

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2021 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org