W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » International, Tenis » Simona Halep in sferturile de finala la Australian Open, dupa victoria in fata Jelenei Jankovic

Simona Halep in sferturile de finala la Australian Open, dupa victoria in fata Jelenei Jankovic

simona halep Simona reuseste claificarea in sferturile de finala la Australian Open, dupa victoria in fata Jelenei Jankovic (6-4,2-6,6-0), Halep avand un set decisiv de senzatie. Simona o va intalni in sferturi pe jucatoarea din Slovacia, Dominica Cibulkova, numarul 20 mondial.

Simona Halep, numarul 11 mondial, a intalnit in aceasta dimineata, in optimile de la Australian Open, pe Jelena Jankovic, numarul 8 mondial, castigatoarea fiind desemnata in set decisiv.

Primul set a fost adjudecat de Simona, cu 6-4, datorita unui joc mai “curat” cu putine greseli nefortate (10, fata de 21 ale adversarei). Stilul agresiv al Jelenei avea sa dea roade in setul secund castigat de sarboaica, cu 6-2. Apoi, a urmat decisivul, unde Simona Halep a avut o prestatie perfecta.

Primul ghem din decisiv avea sa fie si cel mai disputat (18 minute), dupa 40-40, cele doua jucatoare mai fiind la egalitate de inca 5 ori. Halep, desi mai tensionata decat de obicei, a reusit sa-si adjudece primul ghem la cea de-a treia oportunitate de break. A fost momentul psihologic al intalnirii, romanca reusind apoi, alte doua ghemuri intr-un interval de 7 minute. Sarboaica iese total din joc, iar Simona Halep isi adjudeca decisivul cu un 6-0 de mare jucatoare. Romanca ajunge astfel, in primele 8 jucatoare ale acestui turneu de Mare Slem, urmatorul adversar fiind Dominica Cibulkova, numarul 24 mondial, slovaca reusind o victorie suprinzatoare in fata numarului 3 mondial, Maria Sharapova (3-6,6-4,6-1).

 

Etichete:, ,

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org