W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Alte sporturi, International, Tenis » Simona paraseste in semifinale turneul de la Wimbledon: Simona Halep – Eugenie Bouchard 6-7, 2-6

Simona paraseste in semifinale turneul de la Wimbledon: Simona Halep – Eugenie Bouchard 6-7, 2-6

simona halep Canadianca Eugenie Bouchard s-a impus in doua seturi in fata romancei, Simona jucand vizibil afecatata de o accidentare  la glezna survenita la finalul ghemului 4 din primul set.

Pentru Simona se anunta un joc dificil in compania canadiencei de 20 de ani, Bouchard castigand acest turneu de Mare Slam, in urma cu 2 ani, la junioare si pierzand doar un set pana in aceasta faza a competitiei.

Simona a reusit break-ul la scorul de 2-1, dar la finalul ghemului 4, in care a pierdut pe propriul serviciu, Simona acuza o accidentare la glezna piciorului stang. Cu un joc vizibil afectat din punct de vedere al miscarilor, primul set s-a decis la tie-break. Simona a condus cu 4-2, dar Bouchard revine si se impune cu 7-5 in tiebreak.

Simona a castigat primul ghem din setul secund, apoi canadianca a condus jocul in special datorita agresivitatii in  ofensiva, in timp ce romanca a continuat sa ezite la anumite lovituri din cauza accidentarii la glezna. Simona reduce din diferenta, la 5-2, dar desi urmatorul ghem a fost aprig disputat canadianca se impune si in setul secund cu 6-2.

Pentru prezenta in semifinale la Wimbledon (cea mai buna performanta din istorie a unei romance), Simona va primi un cec in valoare de 440 .000 de lire sterline si 780 de puncte WTA.

Foto: Tom Lovelock/AELTC

 

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org