W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Handbal, National » Spectacol handbalistic la Calarasi! Dunarea Calarasi invinge pe Dinamo Bucuresti dupa aruncarile de la 7 metri

Spectacol handbalistic la Calarasi! Dunarea Calarasi invinge pe Dinamo Bucuresti dupa aruncarile de la 7 metri

dunarea calarasi Dunarea Calarasi s-a impus la aruncarile de la 7 metri in fata echipei bucurestene, echipa gazda revenind in repriza secunda dupa ce a fost condusa cu 6 goluri in minutul 36. 

Ultimul joc din prima mansa playoff a Ligii Nationale de handbal masculin s-a disputat la Calarasi, unde Dunarea din localitate a intalnit pe Dinamo Bucuresti, echipa ce a terminat pe locul 3 in sezonul regulat.

Cele doua formatii au mizat pe atac, Dinamo avand o prima repriza mai reusita in faza ofensiva. Oaspetii s-au desprins la doua goluri in minutul 8, avand un avans de 5 goluri la sfarsitul primelor 30 de minute de joc.

Avantajul s-a marit la 6 goluri in minutul 36, 22-16, dar gazdele nu au renuntat la lupta. Mult mai mobili in aparare, echipa antrenata de Aihan Omer a recuperat multe mingi, iar pe contraatac si faza a doua a redus din diferenta. Anatoli Bulov si Roman Zacaciurin au fost principalii marcatori ai gazdelor in repriza secunda, in timp ce la Dinamo, Asoltanei a dus greul in ofensiva.

In minutul 51, gazdele egaleaza la 26, finalul avand sa fie extrem de tensionat. Dunarea avea un gol avantaj si atacul cu 30 de secunde ramase de joc, dar arbitrii sanctioneaza echipa gazda cu joc pasiv. Dinamovistii mai au timp de un atac si acelasi Asoltanei marcheaza cu 6 secunde ramase de joc, egaland astfel la 29.  Daca in faza playoff partida se termina la egalitate, castigatoarea se decide la aruncarile de la 7 metri, cate 5 serii fiecare.

De la Dunarea, Zacaciurin a aruncat pe langa poarta, dar Dinamo nu a profitat, tocmai experimentatul Diaw fiind oprit de Iulian Andrei. De mentionat faptul ca in acest meci Andrei a avut parade importante in poarta gazdelor, oprind numeroase actiuni ale dinamovisatilor.  Alin Sania marcheaza la ultima aruncare a gazdelor, iar Sandru trebuia sa marcheze pentru ca Dinamo sa egaleze la 4. In poarta gazdelor se schimba portarul, mutare ce s-a dovedit inspirata,  Brazhnyk aparand aruncarea lui Sandru.

Asadar Dunarea Calarasi se impune in primul joc din faza playoff, dupa 29-29 la finalul celor 60 de minute si 4-3 la aruncarile de la 7 metri,  inca o supriza in aceasta faza a competitiei. Toate echipele mai slab clasate in campionat au reusit sa castige pe propriul teren, primele 4 clasate la sfarsitul sezonul regulat fiind obligate sa castige ambele meciuri programate pe propriul teren pentru a trece in faza urmatoare playoff.

Urmeaza o pauza in Liga Nationala de handbal masculin, cel de-al doilea joc din faza playoff fiind programat pe 6 mai.

AHC Dunarea Calarasi: Andrei, Brazhnyk, Coveianu – Gavriloaia (6 goluri), Bulov (5), Sania (4), Komogorodsky (4), Zacaciurin (4),  Saulescu (2),  Gurkovsky (2),  Nicolae, (1), Soldanescu (1).

Dinamo Bucuresti: Irimus, Makaria, Fuica – Asoltanei ( 10 goluri), Vrankovic (6),  Mocanu (4), Sandru (4), Mironescu (2),  Ragot (2), Diaw (1).

Evolutia scorului - min. 5: 2-2, min. 10: 4-4, min. 15: 8-7, min. 20: 8-11, min. 25: 10-14, min: 30: 12-17, min. 35: 15-20, min. 40: 19-22, min. 45: 21-25, min. 50: 24-26, min. 55: 28-27, min. 60: 29-29.

Foto: arhiva Ionut Branzei http://ionutbranzei.ro

 

Etichete:, , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org