W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Reportaje » Stiinta Bacau – CSM Unirea Slobozia 26-30. Declaratii

Stiinta Bacau – CSM Unirea Slobozia 26-30. Declaratii

stiinta bacau unirea slobozia Costel Oprea (antrenor Stiinta Bacau): “In acest moment atat putem. S-a vazut plusul de experienta al jucatoarelor de la Slobozia si minusul nostru la partea de schimb, plus greselile noastre, care nu mai scapam de ele. Urmeaza jocul de la Galati, formatie ce are un nucleu de baza cu jucatoare cu experienta, care au jucat in Liga Nationala”.

Liviu Paraschiv (antrenor CSM Unirea Slobozia): “Diferenta a fost facuta de experienta la unele jucatoare ale mele, care au jucat in Liga. Bacaul este o echipa buna, mult schimbata fata de anul trecut, de fapt si clasamentul arata acest lucru. Sunt jucatoare tinere si sper sa mearga pe aceeasi linie. Obiectivul nostru in campionat este locul 1″.

Lacramioara Cilici: “Stiam ca o sa fie un meci greu, au mai multa experienta decat noi, dar am vrut sa completam prin vointa. Eu cred ca am facut un joc bun si pe atac si aparare, ne-am dorit si ne-am batut pentru un rezultat bun. Au avut mai multa forta decat noi si au profitat de greselile noastre. Fata de jocul cu Sc. 181, cred ca a mers mai in viteza mingea, ne-am respectat sarcinile si am fost o echipa”.

Cristiana Nica: “A fost un joc in deplasare destul de dificil, cu o echipa destul de omogena. Ma bucur ca am castigat. Am inceput bine in primele 15 minute, apoi echipa din Bacau a revenit, dar spre final ne-am mobilizat si am reusit victoria. Experienta a fost de partea noastra, echipa Bacaului este una destul de tanara, care pe viitor, probabil, va creste in valoare. Le urez succes in continuare. Pentru noi urmeaza doua meciuri destul de dificile, acasa cu Galatiul, apoi in deplasare la Stiinta Bucuresti”.

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org