W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Fotbal, International » Tara Galilor-Irlanda de Nord 1-0 (0-0). Irlanda de Nord paraseste competitia din cauza unui autogol

Tara Galilor-Irlanda de Nord 1-0 (0-0). Irlanda de Nord paraseste competitia din cauza unui autogol

tara galilor irlanda de nord 1-0 Tara Galilor a castigat la limita partida din optimi, Gareth McAuley marcand in propria poarta din centrarea lui Garteh Bale.

Pe Parc des Princes, castigatoarea grupei B, Tara Galilor,  a intalnit in optimi ocupanta locului 3 din grupa C, Irlanda de Nord. Tara Galilor pornea ca mare favorita in aceasta partida, dar nord-irlandezii s-au aparat bine, fiind un joc cu putine ocazii la cele doua porti.

Nord-irlandezii au avut singurele actiuni pe poarta ale primei reprize, insa portarul Wayne Hennessey a respins in corner suturile trimise de Stuart Dallas (min. 10) si Jamie Ward (min. 22). Galezii au marcat in minutul 19, dar golul a fost anulat corect, fiind ofsaid la marcatorul Aaron Ramsey.

Nord-irlandezii au inceput in ofensiva repriza secunda, dar nu au reusit sa-l puna in dificultate pe Hennessey. Galezii aveau sa deschida scorul in minutul 75, beneficiind de un autogol al nord-irlandezilor. A fost o pasa a lui Aaron Ramsey catre Bale, jucatorul lui Real Madrid a centrat din prima de pe partea stanga, iar Gareth McAuley trimite nefericit in propria poarta din 4 metri.

Galezii au pastrat avantajul minim pana la finalul intalnirii, resuind calificarea in sferturile de finala. A fost un jo0c modest, dar rezultatul conteaza cel mai mult, fiind o performanta istorica pentru Tara Galilor. In sferturi, galezii vor intalni castigatoarea din partida Belgia-Ungaria.

Foto: uefa.com

 

Etichete:, , ,

Leave a Reply

© 2020 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org