W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » Bacau, Locale, National, Volei » Turneu final, volei cadete: Bacauancele pierd primul meci in fata dinamovistelor

Turneu final, volei cadete: Bacauancele pierd primul meci in fata dinamovistelor

css bacau volei cadete turneu final Dinamovistele au castigat in fata bacauancelor in prima etapa a Turneului Final, care se desfasoara in aceasta saptamana in Slatina.

Primul adversar din grupa al bacauancelor a fost formatia Dinamo Romprest Bucuresti antrenata de Radu Adrian.

Dinamovistele au controlat primul set, pe care l-au castigat cu 25-17. A urmat un set secund diferit, bacauancele dand o replica mai puternica. CSS Bacau a condus cu 8-2 si 15-10, dar bucurestencele revin si se impun cu scorul de 25-18. Bacauancele au condus si in setul 3, cu 21-17, dar dinamovistele revin in forta pe serviciul ridicatoarei Alina Teodora Stan si se impun cu 25-21.

“A fost un meci bun pe alocuri, ne-am acomodat si cu sala. Puteam mai mult, dar am intalnit o echipa mai rodata, care are in componenta jucatoare cu experienta” ne-a declarat antrenorul formatiei bacauane Traian Snel.

Urmatorul meci pentru formatia bacauana va avea loc maine dimineata, de la ora 10.00, in compania formatiei CS Bravol Brasov.

Foto: Marius Claudiu.

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org