W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Home » National, Volei » Turneu Final, volei cadete: CTF Mihai I Bucuresti si Medicina Targu Mures vor juca marea finala!

Turneu Final, volei cadete: CTF Mihai I Bucuresti si Medicina Targu Mures vor juca marea finala!

ctf mihai I bucuresti volei cadete Sambata, la Slatina, s-au disputat partidele pentru locurile de clasament 5-8 dar si cele doua semifinale ale Turneului Final de Campionat National la volei cadete.

In primul meci al zilei, ocupanta locului 3 in seria a II-a, CSS Tg. Mures, a intalnit pe locul 4 din seria I, CSS Sibiu. Partida s-a decis in 4 seturi, victorioasa fiind formatia CSS Tg. Mures.

In cel de-al doilea meci al zilei, CSS Bacau a intalnit pe CS Constructorul Bucuresti, cele doua formatii fiind la cea de-a doua intalnire directa din acest an, precedenta avand loc in turneul semifinal disputat in Buzau si incheiata in 5 seturi cu victoria bacauancelor dupa doua ore si jumatate de joc.

Tot in 5 seturi avea sa se termine si intalnirea de la Turneul Final, dar cu o alta desfasurare a jocului. Bacauancele s-au impus in primele doua seturi, cu 28-26 si 25-19, dar bucurestencele revin si duc partida in set decisiv dupa ce s-au impus in urmatoarele doua acte cu 25-18 si 25-14. In decisiv bucurestencele au condus cu 4-0 si 13-10, bacauancele revenind pe final avand minge de meci la scorul de 14-13. Echipa din Bucuresti nu a cedat, a egalat si s-a impus in decisiv cu 17-15, meciul fiind din nou unul maraton de peste doua ore si jumatate de joc.

Dupa partidele pentru locuriloe 5-8 au urmat si cele doua semifinale, CTF Mihai I Bucuresti-CS Bravol Brasov si Dinamo Romprest Bucuresti-CSU Medicina Tg. Mures.

In prima semifinala, CS Bravol Brasov, ocupanta locului secund in seria I, s-a impus in primul set, dar bucurestencele de la CTF Mihai I (foto) revin in forta si rezolva meciul cu 3-1, reusind astfel calificarea in marea finala.

In cea de-a doua semifinala, CSU Medicina Targu Mures a castigat primul set in intalnirea cu Dinamo, bucurestencele au egalat, dar echipa din Targu Mures castiga urmatoarele doua acte si obtine astfel calificarea in ultimul act al competitiei.

Iata programul din ultima zi al Turneului Final de volei cadete de la Slatina:

Pentru locurile 7-8

CSS Bacau-CSS Sibiu

Pentru locurile 5-6

CSS Tg. Mures – Constructorul Bucuresti

Finala mica

Dinamo Romprest Bucuresti- CS Bravol Brasov

Finala mare

CTF Mihai I Bucuresti – CSU Medicina Tg. Mures

 

Etichete:, , , , , ,

Articole asemanatoare

Leave a Reply

© 2023 Jurnal Sportiv. All Rights Reserved. Autentificare

- Designed by Marius TRANDAFIR

ziare | sportul.com | Bloguri, Bloggeri si Cititori | ziare.org